Тренерка Марина Боржемська після розлучення з В’ячеславом Узелковим показала свою любов – її розрада

Марина Боржемська, яка дарує шанс людям із зайвою вагою мати здорове тіло показала свою доньку Олівію від колишнього чоловіка, боксера В'ячеслава Узелкова.

Успішна жінка не тільки та, яка змогла реалізувати в кар’єрі, а та, яка може бути мамою, порадником, авторитетним другом для своїх дітей. Марина Боржемська дає нащадкам гідний приклад, як не терпіти образи, правильно відстоювати свої позиції в суспільстві та займатися улюбленою справою життя.

Після розлучення з професійним боксером В’ячеславом Узелковим у 2018 році, чоловік неодноразово намагався повернути дружину, де зізнався, що досі кохає Марину й по життю однолюб, але тверда позиція колишньої відразу дала зрозуміти – все дійсно скінчено.

Зізналася, що екс-чоловік в телефонній розмові навіть погрожував їй, коли та не хотіла виходити до нього поговорити при живій зустрічі, але нині ситуація не повторюється. В обидвох залишилося те, що завжди буде їх об’єднувати – двоє дітей. Олівію та Роберта Марина часто показує у своєму Instagram та дивує їхніми зовнішніми змінами, адже помітно, що ті значно подорослішали.

Марина Боржемська розповіла, що хорошого їй залишив Узелков
Марина Боржемська після розлучення з В’ячеславом Узелковим показала свою любов

Боржемська не забороняє батьку спілкувати з дітьми, але каже, що це рідкість. Була спроба створити свій сімейний чат, де можна підтримувати з ними зв’язок на постійній основі, але зараз там майже тихо. Та й самі брат з сестрою не горять великим бажанням проводити багато часу з татом.

Марина Боржемська після розлучення з В’ячеславом Узелковим показала свою любов

Так, у своєму Instagram-блозі Марина поділилася світлими та радісними кадрами з донькою Олівією, якій щиро зізналася у своїй любові, як матері до дитини. На цій світлині, жінка показала, як вони спільно проводять час в одному з громадських закладів харчування.

Марина Боржемська після розлучення з В’ячеславом Узелковим показала свою любов

Олівія сиділа за столиком і загадково дивилася у вікно поки мама спіймала цей кадр для отримання фото. Важливо приділяти достатньо уваги своїм дітям, адже так вони відчувають свою значущість та справжнє тепло від батьків.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.