У самому центрі міста Людмила Барбір і Руслан Сенічкін гуляли під ручку: це зняла камера

Людмила Барбір і Руслан Сенічкін один із найулюбленіших тандемів на українському телебаченні. Вони вже багато років ведуть "Сніданок з 1+1" разом і майже ніколи не змінюють співведучого.

Коли Людмила прийшла на проєкт, то відразу стала в пару з Русланом, і вони майже з самого початку поладнали одне з одним. З тих самих пір вони стали не лише колегами, а ще й друзями, до того ж справжніми. Вони навіть більше ніж друзі. За всі роки співпраці Руслан і Людмила стали близькими людьми. Хоча всі глядачі це сприймають як роман на робочому місці.

Сенічкін та Барбір розкрили свої справжні стосунки

Проте відомо, що Барбір заміжня і має сина, якого виховує разом з чоловіком, про якого жінка не любить говорити та загалом оприлюднювати особисте життя. Й саме через це багато хто не знає навіть про існування родини у Барбір.

А от Руслан Сенічкін завидний холостяк, який дійсно міг би бути закоханим у жінку, але він просто вважає її близькою людиною, з якою можна навіть поїхати на відпочинок. І це ж чудово, адже у таких зайнятих людей не так багато часу на друзів.

Руслан і Людмила розуміють одне одного з пів слова, а навіть іноді й без слів, оскільки досвід співпраці дає про себе знати. Але все це глядачі бачать як щось більше, ніж дружбу. Вон думають, що між ними дійсно існує роман. І днями у мережі з’явились кадри, на яких Люда й Руслан гуляють у центрі міста під ручку. І це також стало новим приводом думати, що у них не просто дружні стосунки.

Але насправді, все це було в ефірі каналу 1+1 і ця прогулянка була частиною зйомок. Для гарного кадру варто було взятися за руки й пройтися містом. Тож, все це зовсім не демонструє роман чи щось на кшталт цього.

Барбір і Сенічкін ходять рад ручку

Варто сказати, що така ж сама ситуація й у їхніх колег Нелі Шовкопляс і Єгора Гордєєва, яким також приписують бурхливий робочий роман.

Share