“Жив рудий кіт”: зірка 1+1 Руслан Сенічкін показав архівну світлину з 90-х та свого маленького підопічного

Зірка 1+1 Руслан Сенічкін ексклюзивно продемонстрував свою архівну світлину з 90-х років. Телеведучий також показав свого пухнастого підопічного, якого назвав Степаном.

Не тільки людство заслуговує на любов, сім’ю та теплоту від своїх коханих. Чотирилапі друзі теж прагнуть відчувати свою важливість та необхідність протилежній статті.

Телеведучий Руслан Сенічкін намагався облаштувати власне життя й дати все необхідне своєму улюбленцю. Підписники змогли ще й роздивитися, як зірка виглядав у 90-ті роки.

Руслан Сенічкін
Руслан Сенічкін показав архівну світлину з 90-х та свого маленького підопічного

Руслан Сенічкін показав архівну світлину з 90-х та свого маленького підопічного

Ексклюзивно у своєму Instagram-блозі зірковий ведучий країни зміг продемонструвати, як змінився з тих самих 90-років. На світлині чоловік на фоні килима, міцно обійняв свого рудого товариша. Розповів цю історію, як познайомився з чотирилапим другом.

“В середині 90-х в мене, в Дніпрі жив рудий кіт. Знайшов малим (3 місяці) і назвав Степаном. Про цю історію донині нікому не розказував. Ну от вирішив”, – зазначив Руслан.

Підписники в коментарях обговорюють, як Сенічкін на деяку мить зміг повернути у ті часи такими інтер’єрами на стінах з килимами, таким одягом та загальною атмосферою всієї світлини.

Також розповів, що в ефірі “Сніданку з 1+1” вирішили одружити дорослого, але вже харківського кота Степана на молодій кішці Стефанії. Тепер ці закохані стали відомими на весь світ.

“2 роки тому, як харківський кіт Степан прославився на весь світ, а Сніданок потім це розказав – ми вирішили ввімкнутись з ним напряму. Продюсер Юлія Жмакіна запропонувала неофіційно озвучити, тобто стати голосом Степана з харківської Салтівки у Сніданку”, – додав Сенічкін.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.