39-річна Катя Осадча похизувалася романтикою з 52-річним Юрієм Горбуновим – гуляють за руки, як в дитинстві

Зірка 1+1 Катерина Осадча похизувалася романтикою зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим у новому відео, де показано, що їхні стосунки крізь роки тільки міцнішають.

Відомо, що в офіційному шлюбі зіркова пара перебуває уже 6 років. До зустрічі з один одним мали попередній досвід у сімейному житті, які щасливим хепі-ендом назвати важко. Катерина Осадча вискочила заміж у зовсім юному віці й вже у 19 народила свого первістка Іллю від депутата Олега Поліщука.

А Горбунов навпаки покохав жінку Людмилу, яка старша за чоловіка на 12 років й ба більше, прожив з нею 20 років, проте спільних дітей в колишніх не було, натомість Горбунов виховував падчірку, яку прийняв і вважав своєю рідною.

У 2015 році Юрій розірвав багаторічний шлюб з Людмилою й подейкують, що саме через кохання до Катерини, з якою побрався у 2017 році.

Юрій Горбунов розповів, як почалися стосунки з Осадчою
Катя Осадча похизувалася романтикою з Юрієм Горбуновим

Катя Осадча похизувалася романтикою Юрієм Горбуновим

Не варто думати, що кохання живе лише три роки, адже це стереотипи навіяні суспільством, які пережили такий невдалий досвід у стосунках. Катерина Осадча та Юрій Горбунов у новому відео, яке поширила жінка, показали милу романтику й навіть дещо дитячу.

Пара, гуляючи вулицями столиці, трималася за руку й насолоджувалася тим сонячним днем. В коментарях відразу помітили таку ідилію й подарували приємні коментарі зірковому подружжю, мовляв, це досить романтично, прямо, як у дитинстві.

“Для нас тепер існує тут і зараз. Бережіть себе й одне одного”, – написала Осадча.

Нагадаємо, що герої нашої статті спільно виховує двох синів – Івана, якого батьки побачили у 2017-му та Данила, якого Катерина народила у 2021-му. Зазначимо, що старшого Іллю, від попереднього шлюбу дружини, Юрій прийняв і перебуває з ним у хороших, довірливих, дружніх відносинах.

Схожі статті

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Зробила пластику? Аліна Гросу засвітила зміни на носі: як він виглядав раніше та як зараз (ФОТО)

Аліну Гросу неодноразово підозрювали у тому, що вона зробила пластику після того, як повернулася з навчання у Москві. Але співачка стояла на своєму.