Ірина Горова показала колишнього тестя Потапа та дідуся єдиного сина Андрія: чоловік серйозний

Ірина Горова українська продюсерка, яка разом з Олексієм Потапенко організувала цілий продюсерський центр "Мозгі". І саме з нього вийшли відомі українські артисти, які зараз на піці популярності.

Ірина Горова багато років була законною дружиною Олексія, з яким вони разом будували не лише кар’єру, а ще й родину. Коли вони познайомились, Ірина вже мала дочку Наталю від першого шлюбу. І варто сказати, що дівчинку Потап прийняв як свою рідну. за всі роки подружнього життя Ірини й Олексія, чоловік намагався стати для Наталі другом. Адже на роль тата він навіть не претендував, бо дівчинка завжди підтримувала стосунки з рідним батьком. А сама дочка Горової сприймала Потапа, як друга, тобто комунікація у них була вибудована гарно, та й зараз також.

Ірина Горова
Ірина Горова

А от спільна дитина у Потапенко й Горової лише одна – це їхній син Андрій, який зараз вже теж є дорослим. Хлопець досить часто раніше з’являвся на телебаченні разом з татом і приміряв на себе роль ведучого. Звісно рости у таких цікавих умовах Андрію подобалось, але з кожним роком він ставав дорослим та більш серйозним. Тож зараз Андрій зовсім виріс і захоплюється своїми власними справами.

Та вже багато років Потап і Ірина розлучені, але вони також гарно спілкуються та виховують сина й Наталю. Але спільний бізнес вони більше не ведуть, оскільки їхні погляди геть змінилися під час війни. Та врешті-решт, вони все ще є рідними людьми.

Про дітей, а екс-чоловіків Ірини все відомо, а от своїх батьків Горова ніколи не демонструвала. Та днями продюсерка вирішила показати свого батька, який був у неї в гостях.

Батько Горової
Батько Горової

Варто сказати, що на вигляд він чоловік досить серйозний та водночас добрий. І сама ж Ірина має спільні риси зі своїм татусем. Хоча це зовсім не дивно, адже вони найрідніші люди.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.