|
02.06.2023 12:09

Величезний круглий живіт і явно останні терміни вагітності: Даша Астаф’єва сколихнула майбутнім поповненням

Даша Астаф'єва, яка стала відомою завдяки харизмі та співочій роботі в популярному гурті "Nikita" показала світлину з округлим животом й зізналася, чи чекає на появу свого первістка.
Автор: Юлія Ящук

Музична виконавиця та модель Даша Астаф’єва свого часу стала прикладом жіночності та відвертості в поведінці, яка навпаки не відштовхувала, а викликала захват у публіки.

Своє особисте життя зірка приховує під сімома замками від сторонніх очей, проте відданим фанам та пресі відкрила деякі деталі про нове кохання. Знаменитість стверджує, що нарешті зустріла гідного чоловіка всього її життя, з високим зростом та зеленими очима. Запевняє, що з ним вона дуже змінилася, адже кожного дня очі світяться від щастя й називає це справжнім дивом.

Виконавиця розповідає, що у стосунках нарешті знайшла для себе сенс, аби не впасти в депресію та хандру, а продовжувати жити, творити, любити, попри такі складні реалії існування. Чоловіка, який з’явився у її житті називає особистим сенсом та продовженням. Також відомо, що співачка зі своїми домашніми улюбленцями переїхала жити до свого бойфренда через малий проміжок часу після знайомства й не шкодує про такий швидких хід подій.

Даша Астаф’єва сколихнула майбутнім поповненням

Нещодавно сколихнула мережу новою світлиною, де постала з округлим животом на ліжку зі своїм песиком, але вирішила відразу попередити всі чутки та розмови й заявити, що насправді не вагітна.

“Я не вагітна. То черешня”, – зазначила Даша.

Даша Астаф’єва сколихнула майбутнім поповненням

На світлині й справді видніється великий живіт немов жінці незабаром народжувати, але насправді, то жарт, а сама співачка підклала для переконливості речі або подушку для округлого силуету.