“Льоша – мій бойфренд”: Даша Астаф’єва публічно зізналася, які стосунки між нею та Дурнєвим насправді

Знаменита українська співачка та модель Даша Астаф'єва дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла про свої стосунки з партнером Олексієм Дурнєвим.

Даша Астаф’єва та Олексій Дурнєв виявилися доволі неочікуваною, але гармонійною парою. Зірки ідеально спрацювалися як партнери, і досить швидко стали наштовхувати аудиторію на думки, що між ними дещо більше, ніж дружба та робочі стосунки.

Даша Астаф’єва публічно зізналася, які стосунки між нею та Олексієм Дурнєвим

І Даша, і Олексій неодноразово говорили з журналістами на тему їхніх взаємин і підкреслювали, що роману між ними немає. Тим не менш, журналісти не припиняють ставити питання стосовно романтичного підтексту у їхній взаємодії, спираючись на присутність неймовірної хімії між ними.

Даша Астаф’єва публічно зізналася, які стосунки між нею та Дурнєвим

Даша Астаф’єва публічно зізналася, які стосунки між нею та Дурнєвим

Нещодавно Даша дала ексклюзивне інтерв’ю для YouTube-каналу “Розмова”, в якому в черговий раз була вимушена пояснити, що насправді відбувається між нею та її партнером.

“Знаєш, як показав досвід, нічого гарного з цього не виходить. Особисте життя воно на то й особисте, щоб воно було чиїмось особистим життям, а не знаєш насліддям всіх, хто любить потеревенити. З Льошею ситуація… Мені навіть зручно, що всі думають, що Льоша – мій бойфренд. Але ж ти знаєш, що Альоші дуже цікаві вікові вимоги. Він сам же того як я, а полюбляє молодих дівчат. Має на що полювати”, —зізналася артистка.

У цьому ж інтерв’ю Даша вперше зізналася, чому насправді припинила виходити на сцену та співати. Виявляється, артистка пережила операцію, у ході якої її зачепили нерв біля голосових зв’язок. Після цього Астаф’єва не може співати, але у планах у зірки провести лікування та реабілітацію, в результаті яких вона зможе відновити свою здатність займатися вокалом.

До тих пір Даша планує продовжувати свою діяльність на YouTube, зніматися разом зі своїм партнером та перебувати у сфері розважального контенту. Не дивлячись на успіх в даній області, Даша не надто полюбляє називатися блогером. Але як би там не було, в неї це виходить дуже добре, а в парі з Олексієм їхній тандем взагалі можна назвати легендарним.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.