Володимир Ярославський показав, які тормозки бере собі для обіду на зйомках “МастерШеф”: за кадром не годують

Володимир Ярославський дуже відомий український шеф-кухар, якого люблять всі українські телеглядачі та колеги, оскільки чоловік вважається одним з найкращих столичних шефів.

Ярославський багато працював заради того, щоб стати відомим та визнаним. Володя починав з помічника на кухні, адже одразу у кухарі без досвіду його ніхто б не взяв. Тому він розпочинав свою кар’єру крок за кроком та поступово отримувавши знання. Ярославський завжди мав бажання та жагу до нового досвіду, оскільки для кухаря це неймовірно важливо. Це як і хірург, без практики можна втратити всі навички.

Володимир Ярославськ

Тому заради свого успіху і своєї кар’єри Володя багато працював. А зараз він один з головних та незмінних суддів кулінарного шоу “МастерШеф”. Вже кілька років Ярославський, Мартиновська та Ектор Хіменес-Браво визначають рівень професійності кулінарів, які приходять доводити власні здібності й таланти.

Зйомки проєктів це завжди ціла пригода, адже це налагоджений та вибудований процес, за яким стоїть більше сотні справжніх професіоналів, які люблять свою роботу та віддаються їй на всі 100 відсотків. Як відомо, один знімальний день може тривати й 2 дні, адже в ньому багато деталей і не завжди все виходить з перших дублів.

Коли йдеш на зйомки варто розуміти, що доведеться багато часу провести без їжі, води та загалом повністю присвятити себе знімальному процесу. Але судді добряче готуються до знімальних днів. Ось, наприклад, Володимир Ярославський готує собі повноцінний обід. Це чоловік показав у своєму інстаграм.

Ярославський готує їжу на обід

Виявляється, що у Володі є власний раціон, якого він звик дотримуватися. Саме тому, Ярославський вирішив приготувати їжу. Але що саме варить кухар у каструлі розгледіти важко. А що там у нього він писати не став.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.