“Думаємо над ім’ям”: Дружина Григорія Решетніка Христина сколихнула мережу новиною про поповнення в родині

Христина Решетнік, яка публіці стала відомою більше, як дружина зіркового телеведучого країни Григорія Решетніка повідомила про поповнення в їхній родині. Невже пара дочекалася на появу донечки?

Відомо, що зіркове подружжя Решетників – багатодітні батьки трьох прекрасних синів, яких Христина часто показує у своєму блозі в Instagram: у 2013-му жінка ощасливила чоловіка появою первістка Івана, у 2017-му з’явився син Дмитро, а у 2020 наймолодший Олександр.

Родина зізнається, що в нинішніх реаліях з трьома дітьми складно, оскільки в країні війна, спускатися до укриттів вночі з високого поверху нелегко та й намагатися подарувати нащадкам щасливе дитинство теж. Проте переконані, що найголовніше, щоб всі продовжували залишатися разом навіть в таких умовах існування.

Григорій Решетнік з дружиною та синами

Нещодавно Христина новим дописом в Instagram сколихнула заявою мережу, мовляв, в родині поповнення, тому нині всі думають над ім’ям новому члену сім’ї. З відео стало зрозуміло, що мова йде не про реальну людину, а фігуру, яку найстарший син Іван зробив власноруч. Христина показала таланти хлопчика, який змайстрував ніби прибульця з картонного матеріалу. В цьому й особливість, адже даний шедевр вийшов розміру зі зросту справжнього дорослого чоловіка.

“У нас поповнення. Тепер думаємо над ім’ям. Підкажіть варіанти?”, – зазначила в дописі Христина.

У наявних відео, жінка похвалила свою дитину й була в захваті від професійності рук у зовсім юному віці, адже помічаємо, що Івану роботи своїми руками приносять задоволення, щастя та захоплення власними результатами, адже важливо, коли в тебе вірять твої найрідніші.

Схожі статті

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.