Катерина Репяхова показала, як та для кого теща Павліка змінила свій звичний стиль: помолодшала років на 10

Катерина Репяхова відома українська блогерка, яка стала відомою завдяки шлюбу з народним артистом Віктором Павліком, який є набагато старшим за дівчину. І саме через це у публіки з'явився інтерес до Каті.

Репяхова досить довго таємно кохала Віктора Павліка, з яким нині живе у шлюбі вже кілька років. Але вся історія почалась ще у шкільні роки, коли Віктор приїхав до школи, де навчалась Катя з виступом. І з того самого часу дівчина знала, що Павлік стане її чоловіком насправді. Так і сталося, Катерина виросла й вирішила, що за своє щастя варто боротися, тому вона ходила на всі концерти Павліка й дарувала йому квіти.

Катя Репяхова
Катя Репяхова

Й один такий букет вирішив долю Репяхової, адже колись вона купила неймовірно великий букет і він виявився найяскравішим серед усіх. Саме тому Павлік запам’ятав дівчину, яка йому подарувала ці квіти. А вже після виступу вони зустрілися у коридорі готелю, де Павлік заговорив з Катею та саме з цієї розмови розпочалася романтична історія Каті і Віктора.

Звісно, для кожної мами дізнаватися про старшого за неї чоловіка доволі дивно, але мама Каті сприйняла цю новину доволі спокійно, адже вона чудово зрозуміла, почуття її дочки сильніші, та й до того ж мама чудово знала, як сильно Репяхова захоплена цим чоловіком.

Якщо подивитися історії Катерини, то можна побачити, що вона дуже часто та близько спілкується зі своєю матусею і все на світі їй довіряє І насправді це чудово, адже настільки близькі стосунки між мамою і дочкою бувають не завжди і не у всіх.

Так, днями жінка показала свою маму в новому образі. Виявляється жінка вирішила кардинально змінити свій стиль і почала з зачіски. Це Катерина показала у своєму інстаграм.

Сторіс Каті
Сторіс Каті

Виявляється жінка готується до зустрічі з рідними та до свого Дня народження й до Дня народження своєї доньки Каті Репяхової.

Схожі статті