Переможниця “Холостяк-11” Анна Богдан показала те, що має бачити коханий – розкішна фігура у гарячому образі

Турагентка модельної зовнішності Анна Богдан прославилася завдяки перемозі в романтичному проєкті "Холостяк-11", однак зберегти свої взаємини з головним героєм шоу не змогла.

Красуня, яка пов’язала своє життя з професією сфери обслуговування в туристичному напрямку зізналася, що раніше в студентські роки займалася моделінгом, адже обожнювала позувати на спалахи камер та захоплювалася атмосферою подіуму.

І підтвердити, що ладна справити гідну конкуренцію всім моделям вирішила нещодавно в опублікованій світлині. Дівчина повідомила, що відправилася на довгоочікуваний відпочинок до сонячної Туреччини, а тому поділилася дещо спекотним фото у відкритому образі, де видніються всі переваги її фігурних даних.

Довгі та стрункі ноги, а також витончена талія відразу впадають в око, коли бачиш загальну картину світлини. Після стосунків з Михайлом Заливаком, головний героєм проєкту “Холостяк-11”, турагентка більше не посвячувала нас у деталі свого особистого життя, адже зізналася, що після такого публічного будування стосунків не прагне розголошувати все на загал, тому досі невідомо, чи наявний кандидат на боротьбу за її серце.

Анна Богдан
Анна Богдан показала те, що має бачити коханий

В блозі дівчини часто можна побачити трендові образи на цей сезон, а також опис її відпочинку за кордоном. Цікаво, але саме вона вирішила завершити стосунки з холостяком влітку 2022 року й причину цьому не назвала. Каже, що було складно це усвідомити й знадобився час, аби відпустити минуле та жити теперішнім. Багато зіркових пар не змогли зберегти своє кохання з початку повномасштабної війни й наші герої не стали виключенням.

Схожі статті

Названо 5 українських зірок, які отримують виплати за кордоном: Катерина Кістень, Слава Камінська та інші

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей були вимушені виїхати за кордон. Деякі зірки та їхні родини не стали виключенням. Хто ж зі знаменитостей отримує соціальну допомогу?

6-річний син Григорія Решетніка потрапив до лікарні: тато тримає спадкоємця за руку і заспокоює голосом

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вразив мережу свіжими кадрами, на яких показав, як намагається підтримувати свого маленького сина в стоматологічному кабінеті.