|
05.06.2023 09:06

Переможниця “Холостяк-11” Анна Богдан здивувала публіку новиною – знайшла чоловіка з дитиною й стала мамою?

Анна Богдан, яка стала впізнаваною завдяки виходу на телеекрани проєкту "Холостяк-11" сколихнула мережу світлиною, де постала з новим чоловіком. Невже дівчина знайшла заміну Заливако?
Автор: Юлія Ящук

Турагентка Анна Богдан у своєму блозі висвітлює трендові образи, життєві ситуації, нові нетипові захоплення, як от стояння на цвяхах, однак, щоб відкрила завісу свого особистого життя й годі було очікувати.

Влітку 2022 року наша красуня стала повністю вільною дівчиною та заявила, що нині вона перебуває у статусі холостячки. І яке було здивування у публіки, коли ідилія в соціальних мережах, яку пара демонструвала підписникам, одного дня завершила своє існування. Анна зізналася, що відбулося все з її ініціативи й дане рішення далося особливо важко.

Анна Богдан здивувала публіку новиною – знайшла чоловіка з дитиною й стала мамою?

Так, опублікована світлина в її Instagram дала нових приводів для чуток користувачам, адже Анна показала світлину з чоловіком, у якого, схоже, є доросла донька. До фото немає ніякого підпису, позначки чи підтвердження, що саме цей незнайомець є кандидатом на серце нашої героїні.

Анна Богдан здивувала публіку новиною – знайшла чоловіка з дитиною й стала мамою?

Відомо, що турагентка відправилася на відпочинок до сонячної Туреччини й завчасно про це сповістила, адже набиралася група до цього туру, де кожен охочий міг приєднатися. Ми можемо запідозрити, що це один з відпочивальників, який міг відправитися до моря з усіма. Тож, схоже, що красуня досі у пошуках свого чоловіка або не висвітлює свого кохання загально.

Анна Богдан зізналася – радіє від того, що змогла, як спеціаліст сфери обслуговування організувати й вивезти на деякий час відпочивати групу туристів, щоб трохи перезавантажитися та перемкнути увагу від постійних новин та подій, що кожного дня переслідують українців.