“Хто тут мене зустрічає”: переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала мешканця квартири – кращий Заливако

Переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан показала, з ким живе насправді у своїй квартирі. Можна подумати, що це новий обранець дівчини, але ні. Все найцікавіше у нашій статті.

Великою активністю та жагою до життя турагентка змогла підкорити серце “Холостяка-11” Михайла Заливако. Дівчина не приховувала, що любить екстрим, емоції та пригоди. З цією дівчиною точно сумувати не доведеться.

Приємно усвідомлювати, що після екранної історії, кохання може продовжуватися і в реальному житті. Зіркова пара мріяла про щасливе майбутнє, дітей, як будуть проводити  дозвілля в статусі родини. Але сталося те, чого вже не виправити.

Михайло Заливако та Анна Богдан
Михайло Заливако та Анна Богдан

У своєму Instagram Анна Богдан змогла не просто приголомшити прихильників, а й дати привід для різних чуток. Дівчина заявила, що вирішила розірвати стосунки з Михайлом, які здавалися такими щирими та справжніми. Причину не повідомила, а тому підписники самі почали гратися в слідопитів, щоб дізнатися правду. Але так чи інакше, обоє розпочали нове життя без одне одного.

Анна Богдан показала, з ким живе у квартирі

Так, колишня Заливако веде активно соціальні мережі, де розповідає про деталі зі свого життя, кар’єру, показує світлини з різних фотосесій, модні та трендові образи тощо.

Нещодавно змогла приємно здивувати своїх прихильників милим відео в Instagram, де показала пухнастого, біленького та впевнені, що дуже відданого котика. Хіба не приємно повертатися додому, де тебе очікують та люблять?

Анна Богдан показала мешканця квартири

Анна Богдан обожнює тварин і дуже піклується про свого жителя. Маємо надію, що окрім такого мешканця, незабаром зможе мати сімейне тепло і справжнє кохання у своїй квартирі.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.