“Це було боляче”: переможниця “Холостяк-11” Анна Богдан наважилася на рішучий крок – стояла стопами на цвяхах

Туристична агентка Анна Богдан, яка отримала впізнаваність завдяки перемозі в "Холостяк-11" повідомила, що відчувала, коли стояла босоніж на цвяхах. Подробиці в нашому матеріалі.

Відомо, що практика стояння на цвяхах – корисне заняття, яке допомагає в роботі точкам, які відповідають за відновлювальні та оздоровчі процеси. Фахівці запевняють, вона допомагає відчути енергію, приплив сил та бадьорості на весь день. А також ваш внутрішній стан набуде нових обертів, що супроводжується очищенням від всього негативу.

Анна Богдан натякнула на нові стосунки
Анна Богдан розповіла, як стояла стопами на цвяхах

Колишня обраниця Михайла Заливако, головного героя реаліті-шоу “Холостяк-11” Анна Богдан наважилася на цей екстремальний крок, адже прагнула відчути на собі, як насправді працює дана практика. Дівчина поділилася власними відчуттями у своїх stories в Instagram. Підписники захоплюються наполегливістю цієї особистості.

Коли Анна тільки стала стопами на цвяхи, то відчула нестримний біль. Хотілося відразу зійти, кричати, битися, кусатися та лаятися нецензурними словами. Через 5 хвилин Богдан посміхалася і стояла сама без допомоги спеціаліста.

Анна Богдан розповіла, як стояла на цвяхах

Турагентка зізналася, що хотілося якомога швидше зійти ще в перші секунди, але не могла собі цього дозволити, адже завжди доводить почате до кінця.

“Якщо я чогось хочу і це мені потрібно, я пру до кінця. Тим більш, що це щось нове і цікаве для мене, те чого я ще не пробувала раніше”, – зазначила Анна.

Вже через деяку мить, дівчину переповнили неприємності з її самопочуттям. Під час стояння на цвяхах, почала втрачати свідомість і думала, що вона просто впаде, але за допомогою досвідченого фахівця – стояла далі.

“З допомогою Лізи й розмовами з нею, я стояла далі. Мені було цікаво, чи простою я хоча б 10 хвилин, але я простояла 45 хвилин і могла стояти ще”, – додала Богдан.

Анна Богдан розповіла, як стояла на цвяхах

Анна довела, що при величезному бажанні людство ладне підкорити будь-які вершини. Незламність, впертість та жага до цілі завжди допоможуть. Після практики дівчина була дуже щаслива й отримала бажане відчуття енергії та припливу сил. Тому, згодом її стан значно покращився.

Схожі статті

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.