Надя Дорофєєва не припиняє дивувати стилем: почала одягатися як справжня бабуся – Кацуріна влаштовує

Надя Дорофєєва молода, талановита і дуже талановита співачка, яка змогла завоювати прихильність і шалену підтримку українців на шляху до своєї справжньої мрії.

Надія з дитинства займається творчістю та бере участь у різноманітних конкурсах талантів. Саме через таку активність у творчих починаннях, Дорофєєву помітили й вирішили допомогти їй стати зіркою. І до речі, дівчину знайшов саме її майбутній колега Позитив. Річ в тому, що він побачив Надю на конкурсі й зняв її виступ на камеру та показав Потапу, а згодом дівчину запросили на кастинг для гурту “Время і Стекло”, який Дорофєєва успішно пройшла.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Саме таким чином й почалась кар’єра Наді, гурт з самого початку набирав обертів та ставав одним з найулюбленіших серед українських парних дуетів. Та чесно кажучи, й особливої конкуренції не було. Тому, пісні “Время і Стекло” вся молодь знала на пам’ять.

Надія звісно, дуже любить свою професію, вона цим живе. Але є у дівчини ще одна справа – магазин одягу. Туди співачка також вкладає душу, адже одяг – це обличчя людини.

Та сама ж Дорофєєва має доволі дивний стиль. Вона любить вільний одяг, іноді одягає чоловічі речі, а іноді її образи нагадують щось з минулих століть. Так, наприклад, днями Надя показала своє нове і дуже дивне вбрання. Дівчина одягнула дивну довгу спідницю, немов у бабусі, а також в’язану кофтинку. А от як аксесуар Надя взяла завеликі на неї окуляри.

Новий образ Дорофєєвої
Новий образ Дорофєєвої

Можливо таким чином співачка намагалась виглядати більш жіночною, але щось пішло не так. Звісно, на погляд Наді це може бути так, але насправді образ виглядає дивно і недостатньо жіночно. Проте це її смак і її зовнішній вигляд, який Надя обирає сама. Головне, щоб людина почувалась комфортно.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.