Настя Каменських показала свій щоденний раціон: які страви допомагають дружині Потапа бути у формі

Настя Каменських відома українська співачка, яка за короткий термін стала неймовірно популярною серед українських слухачів. Але крім пісень людей ще й цікавить особисте життя артистки.

Каменських та Потап

Не секрет, що Настя з самого юного віку має проблеми з зайвою вагою. Був у співачки період, коли вона загалом не переймалась своїм виглядом, але саме тоді Настя була на піці своєї популярності, адже тоді вони з Потапом мали супер-хіти, які розійшлися всією країною і лунали з кожного телефона, радіо, у кожному магазині, клубі та просто вулиці.

Можливо, через шалений графік Настя не могла слідкувати за тим, що вона їсть та коли, а як ми знаємо, графік роботи та графік сну дуже сильно впливає на здоров’я та на зовнішній вигляд. Особливо для жінок це важливо, оскільки у нас є багато різних гормонів, які впливають на вигляд жінки. Саме тому, жінки часто не можуть схуднути, але не розуміють чому. А це все роль гормонів.

Тож, Настя багато разів намагалась схуднути, але все було марно, тому жінка періодично то набирала вагу, то позбавлялася неї. Але стабільності у цьому питанні вона не мала.

Та в певний період Каменських взяла себе в руки та почала активно займатися спортом та слідкувати за своїм раціоном. І варто сказати, що жінка перевершила всі свої попередні результати. Бо вже кілька останніх років Настя має гарну форму, яку підтримує спортом і правильною їжею.

Загалом Настя ніколи не ділилась, чим вона харчується та чим займається. А оскільки багатьом підписникам було це дуже цікаво, то Каменських вирішила показати свій обід. Там була гречка, яйце, гриби, сир та лист салату.

Раціон Насті

Гарний, ситний та здоровий обід, від якого зірка точно не набере зайвої ваги та лише покращить стан свого здоров’я та шкіри.

Share