Як виглядає колишня дружина Захура? Встала між Камалією та мільярдером через 20 років після розлучення

Найбагатша співачка Україника Камалія та її колишній чоловік Мохаммад Захур багато років приховували правду про особистість його колишньої дружини.

Протягом 20 років щасливого шлюбу Камалія та Мохаммад Захур не обговорювали з пресою його колишню дружину. Але після початку повномасштабної війни в Україні стало відомо, що жінка є росіянкою і проживає в російській федерації. Тоді ж бізнесмен наголосив на тому, що вона не підтримує повномасштабного вторгнення.

Як виглядає колишня дружина Мохаммада Захура

Камалія і Захур возз'єдналися після новини про розлучення та просять побажати їм удачі
Як виглядає колишня дружина Мохаммада Захура

Згодом артистка також розповіла про те, що так і не познайомилася зі своєю попередницею особисто, так як вона облила її брудом. Мовляв, коли Камалія дізналася про це, то одразу ж поставила крапку у стосунках з нею. Але сам бізнесмен продовжував спілкуватися з колишньою, адже в них є двоє спільних дітей.

Після евакуації з України та переїзду до будинку старшої дочки підприємця Тані сталося неочікуване: взаємини між жінками значно погіршилися, адже Камалія не добирала слів і зачіпала колишню дружину Мохаммада, так як вона також росіянка. Чоловік співачки обрав сторону спадкоємиці, чим серйозно розчарував Камалію. Врешті-решт, пара повідомила про розлучення.

Зірки заявили, що продовжують спілкуватися заради спільних дочок, і неодноразово це довели ділом. Родина часто подорожує разом, а також бере участь у найрізноманітніших заходах. Глядачам навіть здалося, що новина про розлучення не є правдою і почали транслювати думку, що все сказане було лише заради піару.

За кого Камалія та Мохаммад Захур видали дочку заміж
Як виглядає колишня дружина Мохаммада Захура

Тим часом колишня дружина бізнесмена продовжує знаходитися в тіні і не показує себе. Її діти Таня та Арман також не публікують сімейні фото, приховуючи свою матір.

Нагадуємо, що Камалія вийшла заміж за Мохаммада Захура на початку двотисячних. Церемонія пройшла швидко закрито, глядачі так і не побачили весільних фото. І лише через 10 років у пари з’явилися спільні діти. Тривалий час артистка боролася за щастя стати матір’ю і навіть зробила операцію в Сполучених Штатах Америки, щоб підготуватися до екологічного запліднення. Втім, своїх дітей артистка виносила сама.

Схожі статті