Холостячка Злата Огнєвіч в довгій білій сукні оголосила, що зібралася на побачення – улюблений вже чекає

Українська співачка Злата Огнєвіч, яка прикувала до себе ще більшу увагу після участі в романтичному проєкті "Холостячка-2" здивувала новиною, що зібралася на побачення.

Розбите серце довго не склеїти, якщо не відпустити, працювати над собою та продовжити жити та вірити в нове кохання. Злата Огнєвіч не з чуток знає, як болісно переживати розрив стосунків з чоловіком, якому довірилася та щиро покохала. Тому, після закінчення любовної історії з Андрієм Задворним, сеанси з психологом та підтримка від друзів поступово повернули артистку до ладу.

Злата Огнєвіч вразила зізнанням про стосунки
Злата Огнєвіч в довгій білій сукні оголосила, що зібралася на побачення

Злата Огнєвіч в довгій білій сукні оголосила, що зібралася на побачення

Днями холостячка вразила кадрами нового теплого образу в білій сукні та зізналася, що зібралася на побачення, однак не з чоловіком, а містом, в якому нині проживає. На відео жінка позувала на спалах камери та показувала краєвиди столиці, натякнувши, що обожнює це місто й готова милуватися ним ледь не щодня. Розкішна зелена територія природи, а також ніжний лук нашої героїні – основні ключі опублікованого запису.

“Побачення з улюбленим містом”, – зазначила Злата.

Злата Огнєвіч в довгій білій сукні оголосила, що зібралася на побачення

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч заінтригувала заявами про деталі свого особистого життя. Публіка неодноразово намагалася вияснитися, чи знайшовся той самий кандидат на її серце, однак артистка запевняє, що щастя любить тишу, тому, коли буде, що розповісти, пообіцяла з цим поділитися.

Публічність зізналася, що її обурюють не зовсім тактовні запитання, чому вона досі незаміжня та немає дітей, адже переконана, на все має бути свій час. Також співачка не виключає варіант всиновлення дитини в майбутньому, проте розуміє – такі рішення потрібно приймати з партнером.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.