Колишній обранець Злати Огнєвіч Андрій Задворний вперше після розриву показав свою любов: дуже юна

Андрій Задворний став справжньою знаменитістю завдяки своїй яскравій участі у найромантичнішому проєкті "Холостячка". Там він боровся за серце відомої співачки Злати Огнєвіч.

Варто нагадати, що на момент участі у шоу Задворний вже був офіційно розлучений, але від першого шлюбу у чоловіка залишилась донечка. І він обрав дуже вірний хід, оскільки не став приховувати її існування. Звісно, Огнєвіч не мала раніше досвіду виховання чужих та своїх дітей, але жінка була готова до того, щоб прийняти дитину свого майбутнього коханого чоловіка.

Андрій Задворний

Чоловік загалом дуже дивно себе поводив, адже з самого початку він був досить сором’язливим, а згодом почав дуже наполегливо залицятися до Огнєвіч. Було помітно, як Задворний почав ревнувати Злату до всіх інших чоловіків і почав перетягувати ковдру на себе. Зі сторони глядачів це виглядало дуже недоречним та навіть відштовхувало. Але коли дівчина закохана, вона зазвичай не помічає таких дрібниць, які згодом виливаються у серйозні проблеми в стосунках.

Ще на шоу Задворний познайомив Злату зі своєю донечкою, яка не надто зраділа новій жінці свого тата. Та насправді і стосунки Андрія і Огнєвіч в реальному житті довго не прожили, оскільки вони розійшлися крізь кілька місяців після фіналу “Холостячки”. І ініціатором був саме Андрій, чим зробив дуже боляче Златі.

Але є одна жінка у його житті, яка навіть при найбільших помилках буде поряд з ним – це його донечка. Для Задворного вона є справжньою та єдиною принцесою у його житті. Будь-який чоловік готовий заради своєї доньки на все, що можливо і неможливо.

Андрій з дочкою

Відомо, що нині дочка живе з мамою, а Задворний бачиться з нею не надто часто. Тому днями він показав рідкісне фото зі своєю маленькою принцесою, яка є найбільшим коханням у його житті та головною людиною в його всесвіті.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.