Тіна Кароль показала просту літню зачіску з косинкою: два варіанти від поп-діви потрапили в тренди 2023 року

Тіна Кароль відома українська співачка, яка стала справжньою легендою українського шоу-бізнесу. Її вважають поп-дівою, яка дійсно творить по-особливому та надихає інших.

Тіна завжди могла здивувати публіку, вона пише унікальні пісні, які відтворюють її внутрішній стан, який вона може відкрити лише у творчості. Річ в тому, що Кароль ніколи нікому не розповідає про свої проблеми, і саме тому творчість для неї це єдиний спосіб виплеснути свої почуття.

Тіна Кароль

Загалом для кожного артиста творчість, будь-яка – це спосіб проявити своє “Я”. Так само це працює й у Тіни. Вона насправді ніколи нікому не розповідає про свої проблеми в житті, з ум жінка звикла поратися самостійно. І головне те, що вона може це зробити і ясно бачить як діяти.

Але крім творчості у Кароль є ще одна надихаюча річ – вона завжди була дуже сильною жінкою, яка має неперевершений смак. Всі її наряди завжди були дуже красивими та ніжними. Стиль співачки є досить жіночним, вона полюбляє сукні, брючні класичні костюми та комбінезони.

А от щодо зачіски Кароль, то вона також є класичною, але не завжди. У молодості жінка полюбляла кучері, а от у більш свідомому віці, жінка вкладає волосся більш елегантно. Зараз Тіна полюбляє акуратні локони. Але іноді й вона експериментує зі своїми зачісками.

Кароль демонструє зачіску

Наприклад, зовсім нещодавно вона продемонструвала дві чудових та сильних образи у косинці. Але це зовсім не класична косинка на голові зав’язана на потилиці. Нині старе починає набирати обертів, і саме тому, жінка вирішила показати, що зачіски у стилі 80-х та 90-х можуть бути стильними та виглядати неймовірно красиво та цікаво і підкреслювати будь-які образи. Тож, Тіна йде у ногу з часом та трендами 2023 року.

Схожі статті