Злата Мітчелл у джинсах вільного крою без нагляду мами Фреймут показала вільне життя: з країни в країну

17-річна донька відомого ревізора Ольги Фреймут Злата Мітчелл розповіла про подорож невідомою їй країною Фінляндією, а також похизувалася вільним життям з одного куточка світу в інший.

Зухвалими витівками та відвертими образами юна дівчина провокує на ряд публічних обговорень негативного типу в мережі. Публіка запевняє, що Злата етикету мами Фреймут і в очі не бачила, адже поведінка не годиться правилам справжньої леді, які трактує Ольга.

Прикладна зірка світських манер Ольга Фреймут переконана, що справжня леді має бути галантною, стриманою та дещо сором’язливою, чого не скажеш про її старшу доньку Злату. Кривляння на камеру, відверті образи, гуляння нічними вулицями міста – все це стало основою її контенту в соціальних мережах.

Ольга Фреймут з донькою Златою Мітчелл

Нещодавно Мітчелл розповіла, що потрапила до Фінляндії – невідомої їй країни, зі своїми місцевими особливостями та колоритом. Дівчина показала світлину, як позує на одній з вулиць столиці Гельсінкі.

Злата в джинсах вільного крою, чорним топом нижче пупка відкритого типу в зоні ключиць та білих кросівках показалася публіці. Окрім цього, Мітчелл відчула атмосферу вечірньої риболовлі й показала, як компанія спіймала маленьку рибину.

Злата Мітчелл у джинсах вільного крою без нагляду мами Фреймут показала вільне життя

Нагадаємо, що зіркова донька Ольги Фреймут – народжена від корінного британця Ніла Мітчелла, з яким жінка познайомилася, проживаючи в Лондоні. Згодом пара не пройшла випробування побутом, тому ревізорка зібрала свої речі й вагітною повернулася до Києва. Додала, що причиною розриву стосунків стало неналежне відношення екскоханого, мовляв, від галантних манер потім не залишилося й натяку.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.