Екс-холостяк Макс Чмерковський знову став батьком та показав новонародженого від американки-танцівниці

Відомий американський танцюрист, а також найперший український холостяк Макс Чмерковський повідомив про те, що в нього народилася друга дитина.

Як відомо, своє щастя екс-холостяк Макс Чмерковський на проєкті не знайшов. Вже пізніше чоловік зізнається, що зрозумів відсутність потенціалу у зйомках на перших хвилинах, коли він познайомився з дівчатами. Втім, довести знімальний процес до фіналу довелося.

Після повернення до Сполучених Штатів Америки з України хореограф зустрів своє справжнє кохання.

Макс Чмерковський
Макс Чмерковський став батьком вдруге

Ним стала колега Макса Чмерковського Маргайтрод Пета. Незабаром пара одружилася, а згодом стала батьками.

Макс Чмерковський став батьком вдруге

А от друге поповнення в родині сталося за доволі сумних подій. Станом на 24 лютого Макс Чмерковський знаходився в Україні на зйомках. Хореограф неабияк підтримував своїх співвітчизників, але одразу ж прийняв рішення про евакуацію.В умовах війни вона далася доволі нелегко, але через декілька тижнів Макс все ж таки опинився разом з коханою дружиною. А вже через півроку повідомив про те, що вони очікують на другу дитину.

Макс Чмерковський став батьком вдруге

Нещодавно на особистій сторінці танцюриста соціальній мережі Instagram з’явилося нове фото, на якому він постав з новонародженим сином. Обличчя дитини заблюрене у фотошопі. На кадрі можна помітити, наскільки щасливим є зірковий батько.

Загалом, танцівниця Пета Маргайтрод народжувала в одному з пологових будинків Лос-Анджелеса. Малюк подружжя не поспішав з’являтися на світ. Макс та Пета не очікували, що саме в цей день настане час пологів, адже хореограф був в іншому місті, а його кохана – вдома.

Поки що пара не розкриває імені нового члена родини, і, звісно, не показує його публіці. Тим не менш, Макс та Пета ніколи не були закритими від своїх шанувальників, і охоче показують свою родину. А тому з часом шанувальники ще матимуть можливість побачити сина Макса.

Нагадуємо, що декілька місяців тому прогримів скандал за участю Яни Соломко, яка була фавориткою Чмерковського. Співачка створила пісню у підтримку російської федерації і навіть зняла кліп. Тоді ж стало відомо, що участь артистки у шоу була запланована, як піар-компанія. Макс з Яною в проєкті не ладнали.

Схожі статті

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.