Тимур Мірошниченко вперше показав, як виглядає його майбутній син з дитбудинку: “Скоро ти будеш вдома”

Тимур та Інна Мірошниченко зіркове подружжя телеведучих, які завжди були прикладом для багатьох пар. Вони демонструють зразкові стосунки у родині та мають бажання робити світ навколо себе кращим.

У родині Тимура та Інни вже є двоє дітей, син Марк і донечка Мія, звісно, після появи дітей їхнє життя змінилося, але у найкращу сторону, адже син і донька перейняли характер від своїх батьків і є досить спокійними та слухняними. І хоча раніше Інна зовсім не хотіла мати дітей, після зустрічі з Тимуром, вона сама захотіла народити для нього і тепер не уявляє свого життя без своєї родини.

Родина Мірошниченко

Та незабаром родина Мирошниченко стане ще більшою, адже подружжя вже давно прийняло рішення взяти до себе дитину, яка втратила батьків під час повномасштабної війни. Цей процес досить складний і Інна з Тимуром вже відчули всю складність цього процесу, але вони не здаються і вже незабаром зможуть забрати дитину додому.

Тимур та Інна вже точно знають, хто саме стане їхньою дитиною – це буде хлопчик, якому ще навіть немає двох років. Звісно, поки що родина ведучих не розкриває жодних подробиць щодо своєї дитини, але Тимур вже встиг показати спільне фото з хлопчиком.

На фотокартці в інстаграм вони разом сидять на підвіконні дитячого будинку. Малюк сидить на руках у свого майбутнього тата, який ніжно його обіймає. Вони обидва дивляться у вікно і навіть можна сказати у світле майбутнє. Цей кадр виглядає дуже зворушливо, до того ж Мірошниченко підписав його так:

“Зовсім скоро ти будеш вдома”

Тимур з майбутнім сином

І ця фраза означає те, що родина Інни та Тимура вже перейшла на завершальні етапи процесу усиновлення і незабаром дитина зможе переїхати з Житомира у Київ та познайомитися не лише з батьками, а ще й зі своїми братом і сестричкою, які активно готуються до нового члена родини.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?