Фіналіст “МастерШеф. Професіонали-4” Антон Гільчук кардинально змінив імідж: обрізав волосся і зняв капелюх

Антон Гільчук запам'ятався глядачам найголовнішого кулінарного шоу "МастерШеф" своїм характером, добротою та професіоналізмом. Його перемоги чекала вся Україна, але вийшло інакше.

 

Гільчук досить молодий, цікавий та перспективний кухар, у якого все життя попереду. Він прийшов на проєкт аби довести в першу чергу собі, що він гідний стати одним з найкращих кухарів України. Насправді перемога дуже важлива, але й потрапити у фінал це неймовірне досягнення. Звісно, кожен хоче бути кращим і заради цього викладається на всі 100%, а іноді навіть і більше, бо коли учасники борються у чорних фартухах, у них відкривається друге дихання і деякі з них видають неймовірні результати.

Антон Гільчук
Антон Гільчук

Одним з таких учасників був і Антон, він в кожному конкурсі намагався проявити себе з найкращої та найсильнішої сторони, а також завжди залишався людиною. Хлопець був готовий допомогти кожному, з ким гарно спілкувався, адже перемога перемогою, а людські якості ніхто не скасовує.

Не секрет, що Гільчук приїхав з самої Одеси до столиці заради того, щоб довести собі та всій країні власний професіоналізм і досягти успіху у найвідомішому телепроєкті України, І варто сказати, у хлопця все вийшло, адже тепер він лідер глядацьких симпатій. До участі в шоу працював шефом на кухні. Хлопець мріє розвивати та популяризувати українські продукти, які стали для українських кулінарів справжнім відкриттям.

Гільчук ще запам’ятався своєю неординарною зачіскою, він мав довге волосся, яке робило його дуже помітним з усіх інших учасників. Але зараз все трохи змінилося, оскільки Антон вирішив змінити стиль і зачіску.

Гільчук з новою зачіскою
Гільчук з новою зачіскою

Антон підстригся майже під нуль та зняв свій звичний капелюх. Варто сказати, що його новий образ дуже пасує йому і робить Антона трохи старшим, ніж він виглядав раніше.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?