35-річна Леся Нікітюк у чорній мікросукні з кардиганом показала, що втратив Притула, а нині наслідує Буше

Телеведучу Лесю Нікітюк справедливо вважають однією з бажаних холостячкок країни, а також справжнім професіоналом своєї справи в кадрі, яка ладна і розвеселити, і вразити зовнішнім виглядом.

У свої 35 років зірка Нового каналу отримала бажану популярність, віддану аудиторію фанів та підтримку від найрідніших, а от обмотати себе нитками кохання їй досі не вдалося. Телеведуча зізналася: в сім’ї повелося, що брат зірки відповідає за потомство, а Леся Іванівна за розвиток кар’єри.

Знаменитість не приховує своїх племінників і неодноразово показувала, як весело проводила час з “нашими”, як вона зазначала дітьми. І кого тільки красуні не приписувала в потенційних претендентів на її серце. На знімальному майданчику “Хто зверху?” завжди вирують пристрасті, тому прихильники спочатку запідозрювали в службовому романі з Сергієм Притулою.

Леся Нікітюк

Під уважним власним поглядом глядачі запримітили “хімію” у взаємодії зірок, щоправда, забуваючи про один факт з біографії Сергія Дмитровича – шоумен з 2015 року одружений й має трьох дітей, тому родину покидати навіть і не думає.

Натомість спадкоємець Сергія Притули, новий ведучий “Хто зверху?”Богдан Буше знає, як завоювати жінок своєю харизмою, однак сама Леся піддаватися чарам не думає.

Нещодавно героїня нашого матеріалу здивувала новим літнім образом. Зірка Нового каналу на фоні жовтих троянд постала в чорній мікросукні з білим квадратним принтом, яка підкреслила принади довгих ніг та кардиган такого ж кольору, який одягла на плечі.

Леся Нікітюк у чорній мікросукні з кардиганом показала, що втратив Притула, а нині наслідує Буше

Лук лаконічний, але зі смаком та виділенням необхідних принад у модельній фігурі. До речі, публічність вперше наважилася розсекретити таємницю справжньої ваги – наразі її вага складає 65 кілограмів й для зросту 1,82 це хороший показник.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?