Як виглядають дочки Олени Мозгової від трьох різних чоловіків: аристократичний профіль та глибокий погляд

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова змогла дати своїм дочкам усе найкраще, що могла. І варто відмітити, що результат вийшов приголомшливим.

8 років тому Олена Мозгова офіційно стала багатодітною матір’ю. Не дивлячись на той факт, що зірка завжди говорила, що не вірить в шлюб, заради своєї третьої дочки жінка прийняла рішення вийти заміж за свого обранця. Так шоу-бізнес поповнився ще одним зірковим подружжям.

Як виглядають усі спадкоємиці Олени Миколаївни? Усі троє неймовірні красуні, дещо схожі між собою, але у той самий час мають суттєві відмінності.

Олена Мозгова показала, як виглядають три її дочки

Старша дочка продюсерки Зоя з’явилася на світ ще до зустрічі її матері з Олександром Пономарьовим. Особистість батька невідома. Втім, їй його повністю замінив співак. Навіть коли сім’я зруйнувалася, дівчина не припинила підтримувати зв’язок з вітчимом і досі з ним прекрасно спілкується.

Пономарьов розповів про особисте життя
У кадрі Олександр Пономарьов з рідним сином Сашком, рідною дочкою Женею та падчеркою (дочкою Олени Мозгової) Зоєю

Середня дочка Олени Миколаївни Женя народилася безпосередньо у її стосунках зі співаком. Як не дивно, але вона дуже схоже на свою старшу сестру і за зовнішністю, і за харизмою. Які дівчата за характером залишається великою таємницею, адже їхні батьки утримуються від обговорень своїх дітей з пресою.

Кадри з Євгенією з’являються в соціальних мережах регулярно кожного року, коли Олена Миколаївна та Олександр Пономарьов вітають її з днем народження.

Олена Мозгова показала, як виглядають три її дочки. В кадрі Женя Пономарьова з батьком

А от маленька красуня Соломія з’явилася на світ лише 8 років тому. Дівчинка народилася від Девіда Аксельрода і стала причиною одруження батьків.

Олена Мозгова показала, як виглядають три її дочки. У кадрі молодша дочка продюсерки від Девіда Аксельрода

Олена Мозгова не приховує, що на даний момент Соля є найбільшою цінністю для неї. 2022-го, коли продюсерка боролася з синдромом Лайма і вже не хотіла жити, саме спадкоємиця допомогла їй у боротьбі — знайти волю та силу, щоб побороти свій діагноз. Соломія здебільшого схожа на батька, але гострий погляд успадкувала повністю від мами.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.