Мурат Налчаджиоглу втер носа колишній Ані Лорак і показав романтику з новоспеченою дружиною: просто обійняв

Колишній чоловік знаменитої російської співачки Ані Лорак Мурат насолоджується початком сімейного життя та активно публікує свіжі кадри з дружиною.

Своє особисте життя Ані Лорак влаштувала наприкінці двотисячних. Тоді артистці заздрив увесь пострадянський простір, адже вона знайшла в особі Мурата Налчаджиоглу свою особисту казку, яку преса називала “східною”. Втім, вона доволі швидко переросла у справжню драму.

Через декілька років журналісти вже повідомляли про те, що бізнесмен невірний виконавиці. А після опублікування знімків, на яких Мурат проводив час з іншою жінкою стало відомо про розрив пари.

Мурат Налчаджиоглу втер носа колишній Ані Лорак

Пізніше Ані Лорак зізнавалася ексклюзивних інтерв’ю, що турецький підприємець зраджував їй навіть під час її вагітності. 2019 року сталося офіційне розлучення. До суду пара не жила разом впродовж 2 років.

Весільна сукня Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу втер носа колишній Ані Лорак

Спілкування батька з дочкою Софією (єдина спадкоємиця Ані Лорак) було ускладнене юридичними питаннями, які турецький бізнесмен залагоджувати після суду. Однак, йому вдалося налагодити зв’язок з донькою: з Софією він спілкувався кожного дня вранці та ввечері. А незадовго до початку повномасштабної війни в Україні чоловік зробив пропозицію своїй дівчині Лілії, яка також має дочку від попередніх стосунків.

Мурат Налчаджиоглу втер носа колишній Ані Лорак

Перед весіллям сімейство багато часу проводили разом. Зокрема Софія подружилася зі своєю майбутньою зведеною сестрою а також знайшла спільну мову з мачухою.

Весілля відбулося влітку цього року. Після торжества пара поїхала в Туреччину проводити медовий місяць. Компанію їм склали діти. Мурат активно публіку на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram знімки з новою дружиною, дочкою та падчеркою.

Зокрема нещодавно він поділився романтичними знімками з Лілією, на яких ніжно обіймає жінку та притуляє її до себе. Безумовно, свого часу Кароліна не могла розраховувати на таку відкритість свого чоловіка з аудиторією та відповідну кількість контенту у його соцмережах повʼязану з нею. Але хтозна, можливо, якби вони зустрілись пізніше, все могло статися зовсім інакше?

Схожі статті