Найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала недитячі апетити маленького сина: “Я буду фуа-гра”

Катерина Велика досить відома особистість життя якої цікавить величезну аудиторію. Завдяки її участі у найголовнішому кулінарному шоу країни "МастерШеф", де жінка дуже яскраво заявила про себе.

Катерину досі вважають однією з найяскравіших та найсильніших учасниць за всю історію шоу. Оскільки вона дуже часто потрапляла у конфлікти та вражала витримкою і силою характеру. Велика ніколи не приховувала, що вона доволі непроста жіночка, яка вміє за себе постояти та знайти собі місце під сонцем. В житті вона влаштувалась дуже добре, адже Катя має гарного люблячого чоловіка, який робить для неї все, що вона тільки забажає. Жінка може собі дозволити їздити різними країнами й бачити світ. І про свої подорожі жінка також неодноразово розповідала на “МастерШеф”.

Катерина Велика з сином

Катя ніколи не приховувала, що вона досить багата і залюбки розповідала про свого чоловіка, про будинок, колекцію автомобілів. А ще Катя була і залишається найстильнішою жінкою на проєкті. Її вбрання досить часто дивували суперників та глядачів. І хоча деякі з них були досить дивними, проте всі були брендовими та дорогими.

Та, крім того, що Катя є талановитим кухарем і цікавою жінкою, вона ще й мама. Ця роль була для Каті довгоочікувана, і саме тому, вона на певний термін відмовилась від ідеї відкрити власний заклад, а вирішила присвятити свій час синові, адже вона хоче бачити як зростає її дитина. Це важливий період у житті кожної жінки.

Зараз Катерина часто подорожує удвох з сином, адже її чоловік багато працює. Маючи власні інтереси та хобі у сфері кулінарії, вона долучає до цього й дитину. І варто сказати, що малий вже добре розбирається у стравах та обирає для себе справжні делікатеси. Днями жінка виклала фото з сином, де написала ще й діалог з маленьким.

“Матусь, ти будеш севіче? Я тоді Фуа-гра. Хай бог милує, ще трохи дівчину в хату приведе” – написала Катя.

Сторіс Катерини

Тож, виходить, що її син вже чудово розбирається у смачних і досить високих страв та самостійно обирає, що буде коштувати.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.