Екс-холостяк Михайло Заливако показав, як дивиться на кохану жінку: від цього погляду Анна Богдан і втекла

Відомий український бізнесмен та колишній учасник романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако розсмішив мережу раптовим жартом про кохання.

Анна Богдан та Михайло Заливако — друга пара в українському шоу-бізнесі, яка була створена завдяки франшизі “Холостяк”. Втім, вона також не витримала випробування часом і приблизно через рік повідомила про те, що історія кохання завершилася, а головний герой та переможниця шоу підуть кожен своїм шляхом.

Михайло Заливако з Холостяк-11 показав, як дивиться на кохану жінку

Михайло Заливако та Анна Богдан
Михайло Заливако з Холостяк-11 показав, як дивиться на кохану жінку

І як би там не було, але все ж таки ці стосунки внесли серйозні зміни у життя обох. Так, Михайло був вимушений переїхати з Харкова до Києва, адже саме там він оселився з колишньою обраницею. Пара орендувала квартиру і з надією дивилася вперед.

Тим часом Анна змогла побудувати кар’єру блогерки. Дівчина доволі впізнавана і користується популярністю у соціальних мережах. Не менш цікавий для публіки і сам Михайло. Частково у цьому винне його почуття гумору.

Наприклад, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, на якому показав, як займається спортом. На знімку у чоловіка дуже смішний вираз обличчя. Михайло вирішив трохи “підперчити” контент і заявив, що саме так чоловік має дивитися на кохану жінку.

Михайло Заливако з Холостяк-11 показав, як дивиться на кохану жінку

“Якщо у відносинах на вас не дивляться ось так, це не ваша людина”, — заявив бізнесмен.

Нагадуємо, що офіційною причиною розриву зіркової пари стали різні погляди на життя. Однак, глядачі тривалий час підозрювали, що мова може йти насправді про тривалу піар-компанію, у рамках якої зірки мали розігрувати закоханих. Так це чи ні, залишалося великою загадкою абсолютно для всіх.

Тим не менш, невдовзі після розставання Михайло та Анна ще неодноразово засвітилися разом. Подейкували навіть про примирення, якого за офіційною версією також не відбулося. А натомість екс-закохані спочатку вітали одне одного з днем народження, а потім почали дозволяти собі жарти щодо шоу, і не зовсім легкі. Тим часом інша фаворитка Михайла Юлія Бельченко повністю припинила фігурувати в обговореннях стосунків екс-пари.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.