Переможець “МастерШеф. Професіонали-4” Артем Кабулахін показав стильний образ: челсі і парасоля в один тон

Артем Кабулахін став переможцем крайнього сезону найголовнішого кулінарного шоу України "МастерШеф". І саме через це хлопець став цікавим для публіки.

Четвертий сезон професіональних кухарів став справжнім випробуванням для всіх учасників, які прийшли боротися за звання найкращого кухаря країни. Звісно, яскравих учасників було багато, але не всі вони стають насправді цікавими для українців. Адже чіпляє завжди щось невловиме. Якась така шалена енергетика, що передається крізь камеру та екрани.

Кабулахін на МастерШеф

Артем протягом всього сезону яскраво демонстрував свої професійні навички. Його страви подобалися суддям, вони часто робили компліменти Артемові щодо його презентацій. А це вже досягнення на “МастерШеф”.

Хлопець вміє справити правильне враження про себе. Він гарно готує, а для чоловіка це вже величезний плюс. А також Кабулахін приваблює своїми думками, які насправді його прикрашають та показують як гарну та гідну людину.

А от крім свого таланту готувати, Артем ще має талант чудово собі луки підбирати. Річ в тому, що хлопець вирішив прогулятися або поїхати у справах  у красивому та стильному образі.

Кабулахін одягнув світлі джинси, білу вілтна футболку, сорочку кольору оливка, а також підібрав челсі та парасольку одного кольору. Його образ виглядає досить стильно та цікаво. Відразу зрозуміло, що хлопець стежить за модою та за собою.

Образ Артема

Слід нагадати, що на суперфіналі Артем переміг завдяки своїм креативним ідеям. хлопець вигадав концепцію страв, які виглядали як справжні українські краєвиди. Які до того ж дуже гідно смакували та змогли підкорити незмінних суддів “МастерШеф” Ектора Хіменеса-Браво, Олю Мартиновську та Володимира Ярославського.

 

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.