Наречений єдиної онучки Софії Ротару вийшов на сцену в Америці: в творчій родині інакше не буває

Наречений єдиної онучки Софії Ротару Соні Євдокименко показав підписникам нові знімки та здивував їх новинами про свою діяльність. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті

Єдина онучка Софії Ротару Соня Євдокименко зустрічається з бізнесменом Денисом Жадановим вже тривалий час. Коли тільки-но стало відомо про стосунки молодих людей, їм пророчили швидке весілля, а самого підприємця назвали нареченим Соні. Пізніше сім’я неодноразово спростовувала новини про заплановане весілля, а закохані тим часом продовжують розвиватися саме у кар’єрі.

Так, спадкоємиця легенди української естради активно займається модельною діяльністю, а також отримує освіту у сфері дизайну. Денис повністю сфокусований на IT-сфері.

Наречений онучки Софії Ротару вийшов на сцену в США

Софія Євдокименко і Денис Жданов
Наречений онучки Софії Ротару вийшов на сцену в США

Шанувальники зіркового сімейства впевнені, що Соня все ще може передумати та спробувати підкорити велику сцену. Тим паче, що раніше вона вже намагалася це зробити. Але тоді творча кар’єра не пішла. Її рідний брат Анатолій також вірить у те, що йому вдасться досягти успіху саме на даному поприщі.

Але поки що на сцену першим вдалося вийти саме Денису. Нещодавно бізнесмен оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких постав у діловому костюмі перед великою аудиторією.

Наречений онучки Софії Ротару вийшов на сцену в США

“Радий повернутися на сцену і ділитися своїми знаннями. Найкраще – відгуки від глядачів! Моя промова на тему “Знайти свої суперздатності” була актуальною”

Варто відмітити, що думка Дениса дійсно користується попитом, авторитетом та популярністю, адже чоловік входить у рейтинги впливових бізнесменів. Зокрема свого часу він увійшов і в Forbes.

Нагадуємо, згідно офіційної позиції бабусі Соні Євдокименко Софії Михайлівни Ротару їй ще занадто рано виходити заміж і родина очікує, що спадкоємиця зосередитися саме на освіті та кар’єрі. Батько ж дівчини напряму заявив журналістам, що вони мають доволі високі сімейні стандарти, а тому навряд Софія вийде заміж найближчим часом.

Пара в свою чергу жодним чином не натякає на перехід до іншого етапу і поки що насолоджується спільним життям у Нью-Йорку, де вони разом орендують житло.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?