“Люблю цю країну”: Ектор Хіменес-Браво показав свій розкішний будинок у Канаді, який придбав 17 років тому

Ектор Хіменес-Браво відомий шеф-кухар, який став справжньою зіркою в українському та світовому середовищі, оскільки його кулінарний талант перевершує всі очікування та стандарти.

Хіменес-Браво майстер своєї справи, але заради цього він довго і багато вчився. Його талант був підмічений у правильний час, коли у нього була змога вчитися і працювати над своїми помилками. Чоловік ніколи не вихвалявся, адже він розуміє, як важко буває досягти високого рівня у якійсь справі. Тим паче у кулінарії, де щодня змінюються стандарти та підвищується рівень.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Ектор вже понад 15 років живе в Україні та він в захваті від нашої країни, оскільки тут йому подобається все, особливо люди, він вважає, що українці – це найдобріший народ, люди щирі й привітні. Саме це його й зачепила найбільше, а також Ектор полюбив нашу культуру та краєвиди.

Для життя чоловік обрав місто Ірпінь, яке сало для нього рідною домівкою. Там, суддя “МастерШеф” має будинок, в який він вклав свою душу. І насправді йому дуже пощастило, що його будинок не зачепили окупанти, адже Ірпінь постраждала дуже сильно.

Сторіс Ектора
Сторіс Ектора

Але, як виявилось в Ектора є ще один будинок, щоправда, не в Україні, а у Канаді. Про це Хіменес-Браво ніколи не розповідав, та сьогодні святкується День Канади й Ектор публічно зізнався у любові до цієї країни, оскільки саме Канада проклала шлях у його кар’єру. І саме за це чоловік дуже вдячний країні. А також там він має багато друзів, які нині підтримують його та нашу Україну.

Будинок Ектора у Канаді
Будинок Ектора у Канаді

Ектор показав свій будинок, який придбав ще 17 років тому, але досить давно там не був, і саме з цієї нагоди чоловік вирішив показати рум-тур свого великого будинку. Варто сказати, що будинок доволі великий і має цікавий інтер’єр. Тож, зі смаком у Хіменеса-Браво все досить добре і він вміє зробити затишок у домі.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.