“Вагітна” Ані Лорак показала живіт і перестала рівняти волосся: попереду 9 місяців без шкідливих процедур

Жительку російської федерації Ані Лорак справедливо вважають зрадницею на території України, адже поки її рідна країна переживає нелегкі часи, поп-діва насолоджується життям та відпочинком з коханим.

Публічні висловлювання та сльози музичної виконавиці Ані Лорак тільки вразили українців, адже не розуміють, як можна жалітися на життя, коли у твоїй країні кожного дня продовжується боротьба за свободу.

Ані Лорак заявила, як важко бути між двох вогнів, як прагне працювати вільним артистом, про нерозуміння з боку українців та долю брата, який загинув в Афганістані.

У своєму блозі соціальної мережі Instagram емігрантка ділиться новими світлинами відпочинку з коханим Ісааком Віджраку, якого публіці офіційно представила в символічне свято всіх закоханих.

Ані Лорак показала живіт і перестала рівняти волосся

Артистка вразила новим зовнішнім виглядом, адже дещо округлий живіт з натяками на вагітність, а також неохайне волосся відразу впадають в око користувачів. Лорак показала літній лук того дня: джинсові шорти, пляжна сумочка, чорні окуляри. Знаменитість неодноразово підозрювали в імовірній вагітності, однак підтверджувати, спростовувати чи заперечувати ці чутки Кароліна не думала.

Цікаво, але після того, як поп-діву висміяли за ганебну відпустку в Іспанії через нібито брак коштів, співачка через декілька днів похвалилася лакшері відпусткою з Ісааком в ОАЕ в місті Дубай. Це виглядало дещо показово, з відміткою геолокації, де вона знаходиться, мовляв, все добре зі статками.

Ані Лорак на відпочинку з Ісааком Віджраку

Нагадаємо, що колишній Ані Лорак “забрав” у неї доньку та вирушив з новою дружиною Лілією, Софією та її зведеною сестрою Олександрою відпочивати до сонячної Туреччини. Кожного дня сім’я ділиться щасливими кадрами з медового місяця й, схоже, що донька Лорак знайшла спільну мову з новою мамою, показуючи публіці, щирі та теплі обійми.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.