“Стара” Цибульська показала, який вигляд матиме у літні роки – бабуся з тонкими бровами та мішками під очима

Оля Цибульська – відома українська співачка, а також блогерка гумористичного жанру, яка своєю харизмою, силою голосу та таємним особистим життям запам'яталася публіці.

Знаменитість родом з Рівненської області, а все своє дитинство провела невеликому містечку Радивилів. Сценічну кар’єру розпочала ще в шкільні роки, адже була одним з найкращих гравців команди КВК, тому й не дивно, чому її блог в Instagram насичений жартівливими короткометражними відео.

Під час одного з концертів, зустрілася з відомим українським виконавцем Дзідзьо, який відіграв неабияку роль в її житті. Михайло Хома відмовив юну Ольгу від вступу до Педагогічного університету, тим самим допоміг повірити в успіх в медійній кар’єрі.

 Ольга Цибульська навідалася до рідного міста
Цибульська показала, який вигляд матиме у літні роки

У свої 37 років знаменитість має доглянутий зовнішній вигляд, струнку фігуру, відвідує фахівців косметології та намагається обирати одяг під сучасні тренди.

Цього разу співачка Оля Цибульська за допомогою фільтрів в соціальних мережах вирішила оприлюднити, який вигляд матиме в літні роки. Зірка дещо з мішками, але з макіяжем постала перед користувачами. Гадаємо, що в старості зірка буде виглядати не гірше, чим в період розквіту кар’єри. Нафарбовані брівки, рум’яні щічки та сережки-кільця відразу припадають до глядацького ока.

Цибульська показала, який вигляд матиме у літні роки

Нагадаємо, Оля Цибульська майстерно приховувала офіційного чоловіка Сергія Грисюка від преси та прихильників цілих 20 років. Пара наважилася вийти з тіні, адже війна змінила їхній світогляд, мовляв, всі українці зараз ховаються від війни, тому їм без сенсу далі зберігати цю таємницю і є справи набагато важливіші.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.