Пофарбував бороду, вуса, шевелюру і навіть брови: екс-чоловік Лорак Налчаджиоглу вразив змінами в іміджі

Не так давно колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу знову одружився. У житті чоловіка сталося багато змін, і вони навіть торкнулися його зовнішності.

Після розлучення Ані Лорак та Мурата у житті обох сталося багато змін. У тому числі і вікові — не найкардинальніші з них, але тим не менш найпомітніші. Кароліна за чотири роки значно набрала вагу, захопилася уколами краси, а цього року відрізала своє волосся та стала ходити з кучерявим каре.

Турецький бізнесмен також неабияк змінився. За цей час його шевелюра помітно посивіла, а вага також додалася. Втім, нова дружина посприяла бажанню самовдосконалюватися.

Мурат Налчаджиоглу вразив змінами в іміджі

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу показав свекруху коханої Лілії Реус
Мурат Налчаджиоглу вразив змінами в іміджі

Так, останнім часом Мурат неймовірно активний в соціальних мережах. На його особистій сторінці в Instagram постійно з’являються свіжі кадри, на яких він показує, як проводить час з новоспеченою сім’єю, як ладнає з падчеркою, а також насолоджується часом разом з рідною дочкою від Ані Лорак.

Знайшовся простір і для експериментів з зовнішністю. Нещодавно Мурат продемонстрував своє маленьке перевтілення. Бізнесмен завітав до салону краси в Туреччині та пофарбував не тільки своє волосся, але й бороду і навіть брови.

Мурат Налчаджиоглу вразив змінами в іміджі

З невідомих причин у кадрі він постав з сонцезахисними окулярами. Не зрозуміло чому вони знадобилися йому в приміщенні, але на фотографії він постав з фарбою на обличчі та цим аксесуаром на очах.

Примітно, що в цей момент смужок на його бровах, які прикрашали образ Мурата багато років вже немає. Тобто волосся відросло і робити їх знову підприємець не став. Цілком можливо, що він позбавиться від даного стилю.

Нагадуємо, що не так давно Ані Лорак також повідомила про те, що вступила у нові стосунки. Артистка зустрічається з іспанцем. Ісаак працює тренером з йоги та духовним наставником. Поки що пара не живе разом, і ба більше, будує стосунки на відстані. Артистка запевняє, що в неї поки що немає намірів квапитися і вона насолоджується букетно-цукерковим періодом.

Ісаак тим часом не надто активно спілкується з фанатами Ані Лорак, хоча і встиг потрапити у скандал, коли намагався розібратися з українським блогером Богданом Беспаловим і необережно висловився на рахунок українців.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.