Колишня дружина Остапчука Христина Горняк показала, як виглядала до шлюбу з ведучим: білявка в червоному

Христина Горняк стала досить популярною через давній шлюб з телеведучим і шоуменом Володимиром Остапчуком. З яким жінка прожила 3 роки, 2 з них в офіційному шлюбі.

Певно, у кожної жінки був період, коли вона дуже завзято хотіла бути блондинкою, звісно, на якісний блонд потрібно немало грошей та часу, але коли це когось зупиняло. У нашому світі блондинок вважають особливими жінками, які вміють поводити себе по-різному та вже давно зламали всі стереотипи про свій колір волосся. Нині жінки стали успішними, розумними та самостійними, десь навіть занадто. Але до цього нас призвело життя, яке постійно змінюється і чекає змін від нас. І не лише зовнішніх, а й внутрішніх.

Христина Горняк

Христина з першого ж моменту своєї появи на публіці разом з Остапчуком мала русий колір волосся, тобто, природній, без освітлення, затемнення та інших відтінків. Загалом Горняк за все натуральне, адже це нормально любити себе такою яка ти є і просто доглядати за собою якісно. Ось це Христина любить, вона постійно ділиться своїми б’юті засобами, які дуже дорого коштують, але це означає, що вони якісні та дієві.

Волосся Христини також має гарний регулярний базовий догляд професійними засобами. Жінка любить своє волосся і хоче аби воно виглядало розкішно. Звісно, без внутрішнього не зробити гарне зовні, але для цього Христині допомагають вітаміни.

Отже, колишня дружна Остапчука майже ніколи не експериментувала зі своєю зачіскою чи зовнішністю, для неї класика – це особливий стиль. Але був у її житті період, коли Христина була білявкою.

Днями жіночка опублікувала фото зі свого дитинства, де вона має блонд і дуже рівний чубчик. Звіснj, це фото викликає миле захоплення, але там жінка маленька і дуже кумедна, як загалом і всі діти.

Горняк блондинка
Горняк блондинка

Тож, досвід блондинки Христина вже має і поки що не хоче щось змінювати у собі та своїй зовнішності.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.