Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, чим незадоволена у фігурі: “Маю надію показати фото після”

Катерина Репяхова молода і дуже відома українська блогерка, чиє життя дуже цікавить українців, оскільки вона є дуже щирою зі своєю аудиторією і завжди каже правду про своє життя.

Катерина стала дуже відомою в Україні завдяки шлюбу з народним артистом Віктором Павліком, особисте життя якого завжди було цікавим для українців. А після того, як Репяхова вийшла за нього заміж, то воно стало більш публічним. Катя блогер і їй потрібно тримати інтерес до себе і свого життя. Звісно, першою причиною шаленої зацікавленості є Віктор Павлік, а вже потім дівчина й сама стала цікавою для людей і зараз вона має багато підписників.

Репяхова з сином в Ізраїлі
Катерина Репяхова

Оскільки часи змінюються і награність у сторіс вже нікому не цікава сучасним інфлюенсерам варто бути щирими та відкритими, власне цей шлях і обирає Катя. Дівчина дуже відверта з аудиторією, і саме тому вона зовсім не соромиться розповідати про свої невдачі та недоліки.

Репяхова дуже сміливо розповідала та навіть демонструвала, як вона лягає під ніж пластичного хірурга аби змінити форму носа та підтягнути овал лиця. дружина Павліка показала весь процес до деталей, а потім свою реабілітацію і всі етапи загоєння пластики носа та підборіддя. Це був комплекс Катерини з юності й вона не соромилась це розповідати та демонструвати.

Теж саме було коли Катя робила собі губи, дівчина тоді також показала весь процес і зараз вона дуже задоволена своїм обличчям. Але у Каті є ще комплекси, і вони вже стосуються фігури.

Днями Репяхова пішла у басейн і вирішила поділитися планами на своє тіло. Дівчина вирішила налагодити своє харчування, щоб її фігура стала кращою. Тож, Репяхова показала фото в купальнику й вирішила, що це буде фото “ДО” її перевтілень.

Фото Репяхової ДО
Фото Репяхової ДО

Тож, яким буде “ПІСЛЯ” можна буде подивитися трохи пізніше, коли Катерина буде до цього готова.

Схожі статті

На порозі материнства: Злата Огнєвіч не змогла приховати округлий живіт ні за жакетом, ні за піджаком

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вийшла в місто у модному костюмі, але засвітила вельми цікаву деталь. Що сталося? Детальніше в матеріалі.

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.