|
12.07.2023 16:46

Суддя “МастерШеф” Володимир Ярославський показав, що готує з батьком: не такі шедеври як з Мартиновською

Володимир Ярославський відомий український шеф-кухар, життя якого дуже цікаво складається. Але він сам проєціює власний шлях, який ніколи не давався йому легко, але багато чому навчив.

Життя Володимира пов’язане з кулінарією ще з підліткового віку, адже він відразу зрозумів, що йому до душі й чим саме він хоче займатися у своєму житті. Коли Ярославський був ще дитиною, він любив спостерігати за тим, як хтось готує, як взагалі влаштований процес роботи на кухні.

Володимир Ярославськ

Для чоловіка завжди було потрібно навчання, в цьому він бачив свій розвиток та свою силу, адже знання, які згодом переростають у практику та роботу є дійсно цінними. З досвідом до Вови приходила й слава й професіоналізм, який змінив його життя на 90 градусів. Якби він не навчався так багато, не досяг би бажаних результатів.

Нині Ярославського вважають одним з найпрофесійніших кухарів та рестораторів у столиці. Він готує легендарних кальмарів у Києві, які вважають найсмачнішими. Його ресторани – це поєднання смачної кухні та приємної атмосфери. Варто сказати, що чоловік є досить прискіпливим до вибору команди, адже він має відчувати, що його команда – це його опора.

Більшість свого часу кухар готує, навчає готуванню та виконує роль судді на “МастерШеф”, звідки й знайшов кількох кухарів у свою команду. Адже бачив у них професіоналізм та потенціал для розвитку.

Та процес готування не відпускає Володимира навіть вдома на вихідних, адже у нього з татом є традиція разом готувати сніданки. І щотижня чоловік демонструє що вони готують. Але цього разу поснідати з батьком він не встиг, але на те була причина.

“З папою сьогодні не вийшло поготувати ранком, бо зйомки мастершефу рано. Маю надію наступного тижня вийде” – написав Володя.

Сторіч Ярославського

Тож, виходить, що робота завадила сімейному сніданку Ярославських. Але всі дорослі люди й все розуміють, тому будемо чекати на нові шедеври.