Дзідзьо показав, якого красеня відпустила його екс-дружина Славія: не смішний дід, а солідний мачо у костюмі

Знаменитий український виконавець Михайло Хома оприлюднив новий кадр, на якому зачарував своїм зовнішнім виглядом. У шанувальниць не залишилося шансів встояти.

Тривалий час Дзідзьо був широко відомий в Україні саме в образі смішного дідуся, який одягав капелюхи, завжди був з пишною бородою та окулярами на очах. І лише за декілька останніх років артист, який виконував роль даного персонажа почав виходити на перший план. Під світлом софітів Михайло Хома все рідше постає у сценічних костюмах і віддає перевагу серйозним образам.

Звичайно, на це вплинула повномасштабна війна, адже веселі композиції та пустущі на сцені можуть бути дуже неетичними.

Дзідзьо показав, якого красеня відпустила його екс-дружина

Дзідзьо гучно відгуляв весіля
Дзідзьо показав, якого красеня відпустила його екс-дружина

Втім, шанувальники артиста помітили цей плавний перехід ще у 2021-у, коли Михайло підкорив шоу-бізнес своїм неймовірним дуетом з Олександром Пономарьовим. Тоді ж для аудиторії стало відкриттям, що співак володіє настільки потужним голосом.

Того ж року в особистому житті артиста сталося неабияка драма. Зірка прийняв рішення розлучитися зі своєю дружиною Ярославою, з якою перебував у стосунках більше 20 років. Про своє бажання він її не попередив і повідомив про це прямо під час інтерв’ю. Для Славії це стало неочікуваністю. Сім’я проходила через серйозну кризу, адже артисту дуже не подобалося, що його дружина активно розповідає журналістом, що відбувається у їх приватному житті.

Дзідзьо показав, якого красеня відпустила його екс-дружина

Врешті-решт, їм таки вдалося досягти консенсусу. Влітку 2021-го пара розлучилася офіційно, а вже наприкінці серпня стало відомо, що Ярослава у якості відступних отримала розкішну квартиру. На інші гроші та майно вона не претендувала. Досі молоді люди підтримують зв’язок і навіть допомагають у питаннях, що стосуються роботи. Обидва активно налагоджують особисте життя, і судячи з усього, Михайлові це пішло на користь.

Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото, на якому постав у доволі свіжому та доглянутому вигляді. Волосся артиста виглядає просто неймовірно, шкіра сяє, а очі підкорюють.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.