Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь ніжно обійняла Андрія Данилко та показала, що між ними насправді

Відома українська акторка Інна Білоконь, яка прославилася, виконуючи роль матері Вєрки Сердючки Інни Адольфівни заінтригувала мережу літнім знімком.

Взаємини між партнерами по сцені Андрієм Данилком та Інною Білоконь — це взаємини, про які мріють більшість людей. Старі друзі змогли разом побудувати шалену кар’єру та стати знаменитостями світового рівня.

Вєрку Сердючку та її мамо охоче приймають у найрізноманітніших країнах. А вона завжди дарує незабутній настрій та враження.

Інна Білоконь показала ніжно обійняла Данилко

Андрій Данилко розповів, які стосунки між ним та Інною Білоконь
Інна Білоконь показала ніжно обійняла Данилко

При цьому обидва тривалий час були доволі неактивними в соціальних мережах. Так, Андрій Данилко не веде особисту сторінку в Інстаграм, але за життям зірки фанати мають можливість спостерігати завдяки робочому акаунту колективу.

Натомість Інна час від часу все ж таки публікує особисті кадри та тішить шанувальників новинами. Як наприклад, нещодавно вона показала свіжий знімок, на якому постала разом з Андрієм та собакою, який опинився між ними.

Фотографія була зроблена у соняшниковому полі, а тому в руках зірок також були ці квітки.

Обидва виглядають дуже свіжо, натхненно і як завжди з ноткою гумору. Зокрема шанувальники звернули свою увагу, що Андрій Данилко схуд та виглядає набагато краще, ніж декілька років тому. Також деякі фанати активно просять його позбавитися від медичної маски, яку він досі принципово носить.

Нагадуємо, що Андрій Данилко після початку повномасштабного вторгнення заявив на всю країну, що зніме цей атрибут, коли Україна переможе у війні. І хоча публіка вважає, що зовсім не обов’язково так серйозно ставитися до цього, Андрій продовжує з’являтися на публіці у медичній масці.

Початок минулого року виконавець провів у своїй квартирі, яка знаходиться біля Хрещатику. Пізніше про апартаменти Андрія Данилка був відзнятий фільм, адже артист не побоявся ворога і чекав у себе вдома. Але вже наприкінці весни минулого року Андрій прийняв рішення розпочати великий концертний тур, головною метою якого стала благодійність. Колектив побував у країнах Балтики, в Європі, на Ближньому Сході та в Сполучених Штатах Америки.

Схожі статті

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.