Вагітна дружина переможця “Голосу” Романа Сасанчина після переїзду в Київ показала животик: “Другий місяць”

Молода дружина Романа Сасанчина Іванна досить активно веде свої соціальні мережі, адже на блозі в Instagram дівчина заробляє гарні суми. Тому вона є відвертою з аудиторією.

Іванна стала дуже цікавою для українців після того, як всі дізналися, що саме вона є дружиною гарненького переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина, який здобув перемогу двічі. Але Іванна і Роман познайомились випадково – у колі спільних друзів. Так сталося, що їм одразу було цікаво одне з одним і вони вирішили продовжити своє спілкування вже за межами компанії.

Родина Сасанчина
Родина Сасанчина

Так, Іванна і Рома спілкувалися, гуляли і почали свої романтичні стосунки. Пара жила разом, вони долали різні перепони у своєму житті. І насправді вони дуже розуміють одне одного, адже вміють знаходити компроміси та йти на зустріч одне одному.

Зараз пара вже давно є родиною. Іванна вийшла заміж за Романа бувши вагітною. А згодом дівчина народила співаку донечку Елізабет, яка зараз є найбільшим щастям для молодих батьків. Так, з дитиною легко не буває, але Рома вважає, що краще бути молодими батьками, ніж потім розриватися над роботою та домом. А поки вони з дружиною молоді, в них більше енергії, тому краще цей важкий процес виховання пройти зараз.

У їхній родині панує взаєморозуміння, оскільки обидва є молодими і кожен з них хоче розвиватися. Тому заради розвитку Роми Іванна з донечкою поїхали у Польщу на певний період. А він за цей час зміг ризикнути і повернувся до своєї творчості нарешті.

Та зараз родина Сасанчин вже разом вдома. І звісно, Іванна продовжує активно розповідати про всі зміни у своєму житті. Так, наприклад дівчина показала своє вагітне фото. Там дівчина лише на другому місяці.

 Сторіс Іванни
Сторіс Іванни

Але цей кадр не новий, але це лише спогад Іванни. Колись, саме в цей період вона носила під серцем свою донечку, яка тепер центр Всесвіту для обох батьків. І це насправді чудово,  а от про другу дитину пара молодят поки що не думає, адже наш світ та заробітки дуже нестабільні.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.