Стася Ровінська показала свого батька Семена Горова: ось як виглядає перший чоловік Сніжани Єгорової

Відома українська телеведуча Стася Ровінська вперше за довгий час показала свого рідного батька Семена Горового. Як зараз виглядає колишній чоловік Сніжани Єгорової.

Після початку повномасштабної війни в Україні родина Сніжани Єгорової опинилася в центрі скандалу. На той момент телеведуча знаходилася разом зі своїми дітьми на території Туреччини. А війні передували численні вислови знаменитості щодо її підтримки політики російської федерації.

Стася Ровінська показала свого батька Семена Горова

Стася Ровінська показала свого батька Семена Горова

Свою помилку Сніжана не визнала і, ба більше, остаточно зіпсувала стосунки зі своєю старшою дочкою Стасею Ровінською, яка народилася у її шлюбі з Семеном Горовим.

Зіркова спадкоємиця спочатку обмежилася зізнанням на публіці про те, що вона більше не спілкується зі своєю матір’ю, а пізніше повідомила про свою еміграцію до Сполучених Штатів Америки. Разом з чоловіком та трьома дітьми Стася оселилися в Нью-Йорку, де їй вдалося швидко влаштуватися.

Від журналістів дівчина не приховувала нічого: показала свою квартиру, район, якому мешкає (Бруклін), нову роботу, тощо, а також розповіла про те, як заявила матері, що її діти вимушені ночувати у бомбосховищі, на що Єгорова відреагувала вкрай холодно та не підтримала свою дочку.

Раніше Стася неодноразово зізнавалася у тому, що з батьком в неї склалися набагато тепліші стосунки. Семен Горов підтримує спадкоємицю і намагається всіляко її підбадьорити. Коли ж Сніжана оскандалилася антиукраїнською позицією, він зізнався, що не очікував цього від неї і був неймовірно розчарований. І це при тому, що він прекрасно знав про погляди телеведучої та її прихильність до російського лідера.

Днями Стася вирішила трошки потішити своїх фанатів та оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий спільний знімок з батьком. На ньому Семен виглядає неймовірно: демонструє здоров’я та силу духу. Стася від нього не відстає і також виглядає прекрасно.

Стася Ровінська показала свого батька Семена Горова

Втім, сам кадр був зроблений аж 2 роки тому, імовірніше за все за декілька місяців до війни. І хоча знімок зовсім не новий, він все одно подарував фанатам зірки приємні емоції.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.