Віддала Мурату доньку і няньчиться з малюком: Лорак показала, хто наново увімкнув у ній материнські інстинкти

Емігрантка Ані Лорак, яка народилася в Україні продовжує мовчати про повномасштабну війну, живе на території російської федерації та займається релізом нових російськомовних треків.

Про розлучення успішного турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та співачки Ані Лорак публіка дізналася у 2019 році. За рік до розпаду їхнього союзу до Мережі потрапило відео в одному зі столичних нічних клубів, де чоловік провів вечір у компанії дівчини в той момент, коли проявляв до неї особливі знаки уваги.

Ані Лорак зізналася, що болісно пережила розлучення та відразу забрала спільну доньку Софію до Москви. Майже рік Мурат не бачився з дитиною, однак зараз вони активно спілкуються та донька чоловіка знайшла спільну мову з новою дружиною батька.

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу

Так, в червні цього року Мурат Налчаджиоглу узаконив свої стосунки з 27-річною візажисткою з Києва Лілією Реус, яка від попередніх стосунків теж має доньку, на ім’я Олександра. Новостворена сім’я відразу вирушила у відпустку на Батьківщину до голови сімейства, показувала повну ідилію у взаєминах між зведеними сестрами та їхніми батьками.

Втім, поки доньку Лорак розважали її тато, нова мама та сестра, артистка ніжилася на відпочинку зі своїм новим коханим Ісааком Віджраку на території ОАЕ. Цікаво, але похизуватися такою лакшері відпусткою вона вирішила після того, як її висміяли за дещо скромну відпустку в Іспанії.

Нещодавно російська музична виконавиця Ані Лорак показала свої материнські почуття пухнастому малюку, на ім’я Тоша. Чотирилапий друг знаменитості породи мальтіпу, яку вважають наполовину той-пудель, наполовину – мальтійська болонка.

Лорак показала, хто наново увімкнув у ній материнські інстинкти

На світлині співачка взяла на руки пухнастика, обійняла та подарувала свою материнську любов другу всієї родини.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.