23-річна дружина 38-річного Остапчука Полтавська швидко поріднилася зі свекрухою: “Вову обговорюємо”

Нова молода дружина Володимир Остапчука Катерина Полтавська вразила мережу зізнанням про те, наскільки добре вона ладнає зі своєю свекрухою.

23-річна Катерина Полтавська — третя дружина Володимира Остапчука. Про їхнє весілля давно ходили чутки, але пара не поспішала їх підтверджувати. І лише нещодавно шанувальниця журналістки поставила їй запитання щодо весілля і отримала відповідь: Володимир та Катерина збираються відсвяткувати своє одруження з весіллям, білою сукнею та гостями.

Полтавська розповіла, як ставиться до дітей та першого шлюбу Остапчука
Катя Полтавська показала, як поріднилася з мамою Володимира Остапчука

Сам телеведучий виглядає щасливим як ніколи. Хоча це для нього вже третій шлюб, фанати і помічають серйозні зміни, які сталися в зірці. Сам Володимир зізнається, що різниця у віці з його новою благовірною не відчувається, так як вона неймовірно розумна і може дати у цьому питанні фору його одноліткам.

Катя Полтавська показала, як поладнала з мамою Володимира Остапчука

Полтавська неймовірно швидко підкорила серця аудиторії. Користувачі мережі масово підписуються на її блог, хвалять її почуття гумору та підхід до життя, а також слідкують за змінами, що відбуваються у її стосунках з телеведучим.

Примітно, що і серце своєї свекрухи Катерина, судячи з усього, просто полонила. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, які були зроблені під час їхньої з Володимиром поїздки до батьків.

Катя Полтавська показала, як поріднилася з мамою Володимира Остапчука

На одному зі знімків вона сидить на лавці разом з матір’ю Остапчука, поклавши голову їй на плече. А у дописі до фотографії написала, що вони обговорюють її чоловіка. Примітно, що кадр зробив сам ведучий, який хотів показати своїй аудиторії, як прекрасно поладнала його родина.

Нагадуємо, що місяць тому стався гучний скандал у зв’язку з поділом майна Володимира Остапчука та його колишньої дружини Христини Горняк. Жінка наполягає на тому, що буде звертатися до суду та боротися за свою половину будинку з юристами. Володимир дані закиди повністю ігнорує. Натомість йому вдалося нарешті помиритися зі своєю екс-дружиною Оленою, що сталося лише після його розставання з нотаріусинею. Шанувальники всерйоз підозрюють, що цьому посприяла саме Катерина.

Схожі статті

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.