“Пупс”. Леся Нікітюк ніжно загорнула животик у свою долоню та вразила зізнанням: буде дитина?

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк постала перед аудиторією у новому образі та зачарувала усю мережу. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк з великим задоволенням приміряє на себе найрізноманітніші образи. Завдяки своєму прямому відношенню до розважального сегменту медіа простору, їй вдається це робити досить часто. Примітно, що Лесі дійсно дуже пасують костюми, фарби, яскраві кольори, макіяж, тощо.

Нікітюк висміяла чутки про свою пластику
Леся Нікітюк приміряла на себе образ Барбі

А поява цих образів напряму пов’язана з трендами, які з’являються на телебаченні та в мережі. Наприклад, нещодавно сталося прем’єра довгоочікуваного фільму “Барбі” з Марго Робі та Раяном Гослінгом головних ролях.

Леся Нікітюк приміряла на себе образ Барбі

У зв’язку з цим костюмери зібрали для Лесі неймовірний образ ляльки, який до того ж їй дуже пасує, так як вона є стрункою, довгоногою і до того білявкою. Тобто вийшла сама справжня класична Барбі.

Леся Нікітюк приміряла на себе образ Барбі

Примітно, що вона фотографії Леся прикрила живіт рукою. Це може бути як проста поза, яка нічого не означає, так і відсилка до омріяної вагітної Барбі, про яку колись так захоплено говорили всі дівчата. Так чи інакше, вийшло просто неймовірно, а Леся знову зібрала захоплені погляди.

Нагадуємо, що не так давно Нікітюк вперше відповіла на питання про свої плани на поповнення в родині. Телеведуча зізналася, що дуже хотіла б стати матір’ю, що логічно, адже зірка неймовірно любить дітей. Також Нікітюк розповіла, що її племінниці, з якими вона проводить багато часу переживають, що коли в неї народиться власна дитина, вона переключиться на неї, і не буде приділяти їм достатньо часу. Втім, сама Леся впевнена, що ні за що не забуде про дівчат.

На даний момент Леся Нікітюк вільна та не має дітей, принаймні за офіційною версією. Богдан Беспалов повідомляв, що стосунки телеведучої зруйнувалися на початку повномасштабної війни, коли її бойфренд покинув територію України та рушив за кордон. Втім, вже наступного дня зірка назвала дану інформацію плітками, хоча і не стала прямо її спростовувати, підігравши блогеру. Тому справжні події в особистому житті Лесі досі залишаються загадкою.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.