Віктор Павлік тут не конкурент: Катерина Репяхова дочекалася на свою головну “повнолітню” любов

Молода дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка збентежила мережу, показавши, як виглядає її любов. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Дружина заслуженого артиста України Віктора Франковича Павліка Катерина вже декілька років активно веде особистий блог в Інстаграм. За цей час вона встигла набрати лояльну аудиторію, а також викликати перманентний інтерес до своєї особистості. Зірка регулярно публікує нові фотографії та розповідає про те, як проходять її будні.

Молода дружина Віктора Павліка публічно показала свою любов

29-річна Катерина Репяхова зробила гучну заяву в мережі – Віктор Павлік відразу одужав
Молода дружина Віктора Павліка публічно показала свою любов

Безумовно, не обходиться і без критики, яку часом блогерка сприймає доволі відкрито і на яку не боїться реагувати публічно. Зараз героями її блогу здебільшого є чоловік, а також маленький син Михайло. Часто серед контенту з’являється її матір.

Однак, близькі родичі часом також не проти зробити декілька кадрів з блогеркою. Наприклад, нещодавно Катерина оприлюднила на особистій сторінці в Instagram новий знімок, який вона зробила з близькою для себе людиною. Зокрема, вона назвала дівчину своїм коханням. Примітно, що нова героїня блогу Катерини дуже сподобалася аудиторії. Зокрема, вона набрала велику кількість компліментів стосовно своєї зовнішності.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Катерина неодноразово забирала сина та рушала до Ізраїлю. Але зірка запевняла, що це не було евакуацією, а запланованою поїздкою до родичів. Блогерка відпочивала в гостях у своєї сестри та прекрасно проводила час, після чого поверталася додому.

Зараз близькі планують поїздку до неї, не дивлячись на військові дії, які розгорнулися в країні. Тим часом здоров’я Михайлика викликає багато питань. Хлопчик досі не заговорив і Катерина зізнається, що з діагнозом поки незрозуміло. Вона також припускає, що є імовірність поїздки до Ізраїлю з метою лікування. Віктор Франкович ситуацію не коментує, але на даний момент родина не панікує та уважно ставиться до сина. Шанувальники підтримують родину діляться своїм досвідом, так само, як блогерка розповідає про свій.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.