Українські красуні, які хизуються підкачаними губами: Леся Нікітюк, Оля Полякова, Ірина Білик та інші

Світ жіночої краси постійно змінюється і виходить на новий рівень, від цього змінюються і стандарти. Жінки постійно мають змінюватися заради того, щоб залишатися привабливими.

Але питання краси дуже цікаве, бо смаки у кожного різні. Хтось цінує природну красу і просто доглянутість. Для когось цього замало і вони роблять різні процедури, підколюють губи, вилиці і так далі. кажуть, що на це впливає самооцінка, мовляв, лише ті, хто не приймає себе справжню, хоче переробити себе і свою зовнішність. Щоправда, невпевненість в собі – це питання внутрішнього стану, а не зовнішнього.

Та це лише народне припущення, оскільки всі ми різні і кожна з нас відчуває себе по-особливому. Адже у кожної жінки є своя енергетика, яку вона випромінює у світ і саме це є головним. Проте всі зациклюються на стандартах краси, тому, багато дівчат і жінок зараз є копіями одна одної. І серед зірок цей тренд теж присутній.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк

Леся завжди виглядає неймовірно, але з віком жінка змінюється і варто сказати, у найкращу сторону. Вона є однією з небагатьох, кому насправді йдуть підкачані губи. Нікітюк перестаралась і це чудово, адже її губи мають форму і виглядають симпатично та доречно.

Оля Полякова

Оля Полякова

Ольга дуже багато часу приділяє своїй зовнішності, і це видно, бо у своєму віці вона виглядає неймовірно. Але це завдяки косметичним процедурам та гарному догляду. Оля також підкачала губи, але не занадто, тому у співачки вони теж виглядають акуратно.

Ірина Білик

Ірина Білик

Не можна навіть перелічити, скільки пластичних операцій пережила Ірина. Вона любить виглядати молодо і красиво, а пухленькі губи роблять жінок молодшими.

Камалія

Камалія розповіла про сестру в ЗСУ
Камалія

Співачка також дуже ретельно доглядає за собою і тому, її підколоті губи нікого не дивують, адже з її ставленням до краси це було очевидним кроком.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.