Тіну Кароль не впізнати: якою була співачка на початку своєї кар’єри і який вигляд має зараз (ФОТО)

Дивлячись на знамениту українську співачку Тіну Кароль, яку знають далеко за межами Європи, важко повірити, що колись вона була сором'язливою та трохи невпевненою в собі виконавицею.

Неодноразово Тіна Кароль, а також її близькі розповідали про те, наскільки рано зійшла її зірка.  Артистка з самого початку знала, що має будувати своє життя на сцені. Навчаючись в інституті, вона складала музику та вірші. І хоча творчий шлях знаменитості розпочався доволі давно, дорога в шоу-бізнес відкрилася завдяки Аллі Пугачовій, “Караоке на майдані” та Ігорю Кондратюку.

До зустрічі з програмою “Шанс” Тіна Кароль вже мала досвід великих виступів та зйомок на телебаченні. Однак усі ці епізоди не запам’яталися глядачу. Натомість робота з Кондратюком, Могилевською, Скрябіним та командою телеканалу “Інтер” зробили свою справу.

Тіна Кароль показала, як виглядала на початку кар’єри і який вигляд має зараз

Тіна Кароль показала, як виглядала на початку кар’єри і який вигляд має зараз
Тіна Кароль показала, як виглядала на початку кар’єри і який вигляд має зараз

Її найперша пісня, яка з’явилася на музичних каналах “Выше облаков” одразу ж стала хітом. Але зазвичай цього дуже мало для того, аби продовжити свій шлях та дістатися першого ешелону шоу-бізнесу. Часто знаменитості після гучного успіху зникають, адже не можуть знайти ще одну композицію, яка нагадала б глядачу про них.

Тіна Кароль показала, як виглядала на початку кар’єри і який вигляд має зараз

З Тіною Кароль все було інакше, адже не дивлячись на падіння, в злетів було набагато більше. Вона спробувала себе у найрізноманітніших амплуа, поїхала на Євробачення, а після смерті чоловіка вклала увесь свій біль в творчість, перетворивши його на справжні мистецтво.

Саме такою Тіну Кароль і пам’ятають: не юною, ніжною дівчиною, яка сором’язливо ховає очі, а впевненою та неймовірно вродливою жінкою, що ховає біль за прикритими віями.

З Тіною Кароль на сцені трапився курйоз – зате довела, що співає без фанери
Тіна Кароль показала, як виглядала на початку кар’єри і який вигляд має зараз

Її репертуар серйозно змінився, і напевно більше ніколи не повернеться в минуле русло. Сама артистка говорить про те, що не любить слабкість, не бажає її проявляти та вчить свого сина сприймати світ інакше.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.