Дружина Григорія Решетніка Христина досягла бажаного та вразила заявою з-за кордону: “Переїжджаємо”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорій Решетніка Христина показала підписникам, як проводить час разом зі своїми дітьми за кордоном, і як їй вдається з ними справлятися.

Хоча знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік мав повне право евакуюватися разом зі своєю сім’єю за кордон, адже є багатодітним батьком, і всі його спадкоємці дуже маленькі, він залишався в Україні. Разом з дружиною Христиною та малюками чоловік перебрався на захід країни, де перечекав найскладніші часи для його Батьківщини.

Ба більше, чоловік зізнався, що насправді хотів одразу повернутися до столиці, але діти не хотіли відпускати батька і він прийняв рішення залишитися з ними.

Дружина Григорія Решетніка показала, як розважає своїх дітей за кордоном

Дружина Григорія Решетніка Христина показала, як розважає своїх дітей за кордоном

Увесь цей час пара активно підтримувала військових, усі благодійні ініціативи, збирала гроші, брала участь у концертах, тощо. І лише через півтора року Григорій вирішив вивести своїх дітей, але на відпочинок. Пара об’єднала роботу з можливістю трохи розслабитися за кордоном, але навіть цей нюанс не допоміг уникнути критики в мережі.

Незабаром Григорій повернувся додому, а от Христина разом з дітьми продовжує відпочивати, а також активно показувати, як вони проводять свої будні. Зокрема за Христиною давно закріпилася репутація зразкової матусі, адже жінці вдається об’єднувати блогерську діяльність, допомогу чоловіку, догляд за собою та непросте материнство (троє маленьких хлопчиків здатні виснажити будь-яку жінку) і транслювати своє щастя на увесь світ.

Дружина Григорія Решетніка Христина показала, як розважає своїх дітей за кордоном

Але нещодавно Христина відкрила один з небагатьох секретів, як добитися цього результату. Вона возила своїх хлопчиків по різних майданчиках та закладах, де вони могли насолодитися активним відпочинком та направити свою енергію у правильне русло. Христина змінила аж декілька місць.

“Втомилися, погуляли, але переїжджаємо на іншу локацію”, – написала жінка.

Безумовно, зіркова мама привезе додому втомлених хлопців, які смачно поїдять і після добре проведеного дня будуть лягати спати, а Христина зможe витратити час на себе.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?