“Робітниця мого серця”: Міша Кацурін показав дівчину, яку любить не менше за дружину Дорофєєву – не конкуренти

Більшість українців дізналися, хто такий Міша Кацурін завдяки стосункам з відомою виконавицею пісень Надею Дорофєєвою та після його скандального розлучення.

Ресторатор Міша Кацурін не намагався ніколи бути відомим в медійному світі, однак все змінилося, коли в його житті з’явилася співачка Надя Дорофєєва. Друзі чоловіка знають його, як людину, що зробила чимало внесків в культурний розвиток столиці України.

Міша Кацурін та Надя Дорофєєва

Так, герой нашої статті починав свою справу з відкриття відомих клубів, а згодом почав розширюватися та відкривати не менш популярні ресторани. Кар’єра артиста розпочалася у 2005 році, коли Михайло переїхав до Києва та почав організовувати вечірки у столичних клубах, а саме в “44” та “Зелений театр”.

Із самого дитинства Кацурін обожнював музику та навіть зі своїм другом створили власний гурт, де було випущено 10 хітів.

До шлюбу зі знаменитою виконавицею пісень Надею Дорофєєвою чоловік був ще двічі одруженим. Першою дружиною артиста стала жінка, на ім’я Євгенія, а другою стала вже відома всім Даша, яка нині зустрічається з колишнім чоловіком Дорофєєвої, Володимиром Дантесом.

Серйозно займатися ресторанною сферою чоловік почав зі своєю другою дружиною, тому тепер публіка його знає як успішного ресторатора та власника декількох закладів столиці.

Нещодавно Міша Кацурін оприлюднив світлини дівчини, яку кохає не менше за дружину Надю Дорофєєву. Чоловік показав, як проводить час зі своєю 7-річною донькою Сашею, яка з’явилася у шлюбі з другою дружиною Дашею Кацуріною. До речі, в колишньої пари, окрім доньки, народився ще й син Іван, якому незабаром виповниться 2 роки.

Міша Кацурін показав дівчину, яку любить не менше за дружину Дорофєєву

На першому фото дівчинка допомагала татові з ремонтними роботами, а на другому позувала на даху автомобіля. За словами Міші, вона, ніби бетмен, який рятує це місто, а також назвав її робітницею місяця та його серця.

Нагадаємо, що про шлюб української співачки Наді Дорофєєвої та ресторатора Міші Кацуріна стало відомо в липні цього року. Своє весілля пара приховувала місяць, однак потім вони розповіли правду, оприлюднивши світлини з власного весілля.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.